Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

«Έρχονται τα χειρότερα»!

KARAMPERIS_1
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Σωτήρης Καραμπέρης και μίλησε για όλα τα θέματα του Άρη τονίζοντας πως δε μπορεί να επιστρέφει ο Λάμπρος Σκόρδας στους “Κίτρινους” όταν υπάρχουν τόσες κατηγορίες και τόσο μεγάλη αμφισβήτηση εις βάρος του.
Παράλληλα, τόνισε πως ακόμα χειρότερες καταστάσεις θα ακολουθήσουν για τον σύλλογο ο οποίος όμως έχει ανθρώπους να τον στηρίξουν και δε μπορεί να διαλυθεί.
Αναλυτικά  τα όσα είπε ο Σωτήρης Καραμπέρης:
Για την κατάσταση στον Άρη:
“Θα δει και άλλες άσχημες καταστάσεις ο Άρης και δυστυχώς υπάρχουν και χειρότερα. Δυστυχώς έγινε τρομερή κακοδιαχείριση και δύσκολα θα κλείσουν αυτές οι πληγές. Τόσο καιρό χάιδευαν τα αυτιά του κόσμου και ο κόσμος τώρα παίρνει την εκδίκηση του, η οποία αν δεν αποδοθεί δε θα ηρεμήσει ο Άρης”.
Για την εικόνα της τωρινή ομάδας:
“Όπου υπάρχει φτώχια υπάρχει γκρίνια και μιζέρια. Φτώχια δεν είναι μόνο η έλλειψη χρημάτων αλλά και έλλειψη ικανότητας να κάνεις πράγματα όπως τώρα που ο Άρης δε μπορεί να κάνει μεταγραφές. Εγώ πιστεύω πως οι παίκτες αυτοί, είναι πολύ καλοί, όμως δε υπάρχει καμία ομάδα με έντεκα ταλαντούχους παίκτες. Αν βάλουμε τον Διούδη σε μια μεγάλη ομάδα πιστεύω θα είναι ο καλύτερος. Θεωρώ πως τα παιδιά υπερβάλουν με τον εαυτό τους. Δεν υπάρχει κανένας ποδοσφαιριστής που να έπαιξε φέτος και να μη μάτωσε τη φανέλα. Είναι εντεκάδα καταναγκασμού και αυτό μπορούν. Υπάρχει το ταλέντο, όμως οι συγκυρίες έφεραν αυτό το αποτέλεσμα”.
Για το τι είχε δηλώσει όταν είχε αναλάβει ο Ηλιάδης:
“Είχα πει μακάρι ο Ηλιάδης να έχει έρθει πιο σοφός και να μη ξανακάνει τα λάθη του παρελθόντος. Επίσης είχα πει πως είχε ξεστομίσει πολύ εύκολα την υπόσχεση για το 1.400.000 εκ. ευρώ καθώς σήμερα οι χορηγίες είναι πολύ λιγότερες και δίνονται πολύ δυσκολότερα. Ακόμα και τα χίλια ευρώ δίνονται δύσκολα και οι χορηγίες για “πρεστίζ” δεν υπάρχουν”.
Για το αιώνιο δίλλημα του Άρη:
“Αυτό το δίπολο πάντα βασανίζει τον Άρη. Στον Άρη υπάρχει πάντα το δίλλημα μεταξύ δύο προσώπων. Φαινομενικά δεν υπάρχουν υγιείς δυνάμεις να έρθουν με την αξία τους με τεχνοκρατική αντίληψη ή οικονομική αντίληψη να έρθουν να πούνε δώστε μας τη ψήφο σας αφού όλοι είμαστε διαχειριστές και τα οικονομικά να έιναι στο ίντερνετ ώστε να ξέρει ο κάθε Αρειανός που πάνε τα χρήματα του. Δηλαδή να ζητήσει στήριξη, αλλά ο Αρειανός να ξέρει τι γίνεται και να υπάρχει εμπιστοσύνη”.
Για τον τελευταίο ιδιοκτήτη του Άρη, τον Κοντομηνά:
“Ο τελευταίος πραγματικός ιδιοκτήτης ήταν ο κ. Κοντομηνάς ο οποίος όταν μπήκε πλήρωσε 800 εκ. δραχμές και όταν έφυγε είχε πληρώσει τους πάντες μέχρι τον Ιούνιο του 2002. Η μόνη στεναχώρια που έχει, παρά το γεγονός που οι επιχειρηματίες είναι πιο ψυχροί, είναι πως δε τα κατάφερε στις σχέσεις του με τον Α.Σ, τον Super 3  και γενικότερα με τον Άρη. Ως επιχειρηματίας είχε μάθει να κερδίζει”.
Για την κακοδιαχείριση στον Άρη:
“Εγώ το 2004 είχα παραδώσει την ομάδα στον κ. Ματθαίου ο οποίος έβγαλε την ουρά του απ έξω, ο οποίος με τον κ. Σκόρδα και τον κ. Σαουρίδη δημιούργησαν αυτή τη πολύ μεγάλη κακοδιαχείριση. Δεν τα είδαμε όλα στον Άρη. Θα δούμε και άλλα στενάχωρα και θλιβερά πράγματα. Τα έλεγα από το 2004 αυτά όχι επειδή είμαι έξυπνος αλλά από διαίσθηση. Παλαιότερα η πολιτεία συγχωρούσε κάποια πράγματα αλλά τώρα δε κάνει κάτι τέτοιο”.
Για το γεγονός πως επέστρεψε ο Λάμπρος Σκόρδας:
“Δε ξέρω πως σκέφτεται ο κ. Σκόρδας και πως νιώθει. Εγώ προσωπικά αν είχα αυτή τη φήμη, ή αυτή τη συμπεριφορά στα μάτια του Αρειανού, θα έλεγα να γίνει κάθαρση. Από εκεί και πέρα το πόρισμα δεν αποδίδει ευθύνες απλά καταγράφει. Μίλησε ο κ. Σκόρδας για τις περιπτώσεις Σιστόν και Αμορόζο. Όποιος έκανε λάθη σε αυτές τις υποθέσεις πρέπει να πάει σπίτι του γιατί διαχειρίστηκε λεφτά που δεν είναι δικά του. Ο Κοντομηνάς είχε κάνει λάθη αλλά τα πλήρωσε από την τσέπη του”.
Για τα λεγόμενα του Σκόρδα περί μαφίας που θέλει να ρίξει τον Άρη:
“Εγώ αυτά τα έλεγα τότε και εκ τον γεγονότων φαίνεται πως είναι αλήθεια. Ο Άρης δε θα αφανιστεί ποτέ αλλά θα υποστεί οικονομικά μεγάλες ζημιές και θα οδηγηθεί σε αγωνιστικές ζημιές. Ακόμα και στη Α1 της ΕΠΣΜ να πέσει ο Άρης υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν τον Άρη μπροστά από τη ζωή τους και θα μπουν μπροστά για να βοηθήσουν τον σύλλογο. Οι άνθρωποι που κατηγορούνται αν είχαν ίχνη τσίπας θα πήγαιναν σπίτια τους και θα περίμεναν να τους δικαιώσει η ιστορία. Δε μπορεί να έχει κάνει τέτοια κακοδιαχείριση και να έρχεσαι να σώσεις την ομάδα. Έχει να αποδείξει ο κ. Σκόρδας και στην οικογένεια του. Δε μπορεί να μιλάμε για αυτοκάθαρση και να είναι μέσα στον Άρη”.
Για τον Super 3:
“Στο γήπεδο της Καλαμαριάς στο Άρης – Ολυμπιακός έβριζαν τον Καραμπέρη και δεν ήξεραν πως είμαι εγώ. Έχω συγκρουστεί πολλές φορές με τον Super 3 και τα λόγια μου δε τα κρατούσα ποτέ. Όταν μιλούσα για τον Super 3 μιλούσα για την ηγετική ομάδα την οποία οι ίδιοι οι “Σουπεράδες” έκανα μέσω αυτοκάθαρσης τους έδιωξαν. Ο Super 3 υπήρχε και υπάρχει στον Άρη. Το θέμα είναι να μένει ο κόσμος στις εξέδρες και οι ρόλοι να είναι διακριτοί σε όλους τους συνδέσμους όλων τον ομάδων”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: