Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Στο… φουλ οι «μηχανές»

Τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ εν όψει της επόμενης σεζόν καταστρώνουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, έχοντας σε πρώτο πλάνο τους Κουρμπέλη-Λαμπρόπουλο για την άμυνα και Αραβίδη για την επίθεση.

Στο… φουλ οι «μηχανές»
Εδώ και αρκετό καιρό έχουν ξεκινήσει στην ΑΕΚ τις επαφές για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν, η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων θα τη βρει στη Football League.

Προτεραιότητα για την «Ένωση» αποτελεί η στελέχωση της άμυνας, αφού εκεί φέτος έχουν παρουσιαστεί τα περισσότερα κενά. Ήδη οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Γιώργο Σαρρή του Εργοτέλη, όμως οι συζητήσεις δεν σταματούν εκεί.

Στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται το όνομα του Δημήτρη Κουρμπέλη. Οι ιθύνοντες του συλλόγου μιλούν σε καθημερινή βάση με τους Αρκάδες, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Πρόθεση της ΑΕΚ είναι καταθέσει πρόταση που δεν θα ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ, όμως στον Αστέρα αξιώνουν περισσότερα από 700.000 ευρώ. Επικρατεί, όμως, αισιοδοξία πως το επόμενο διάστημα θα βρεθεί η «χρυσή» τομή και θα υπάρξει οριστική συμφωνία.

Τον επόμενο παίκτη που εξετάζουν στην «Ένωση» για την ενίσχυση των μετόπισθεν είναι ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Η περίπτωση του 24χρονου αμυντικού του Πανιωνίου φαίνεται πως απασχολεί έντονα την «Ενωση», όμως το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016, περιπλέκει λίγο τα πράγματα.

Την ίδια ώρα, από το εξωτερικό ξεχωρίζει η περίπτωση του Κάλα και τώρα βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, λόγω της αρνητικής απάντησης που έδωσε ο Ισπανός αμυντικός στη Σεβίλλη για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Από εκεί και πέρα, για την επίθεση αρκετές πιθανότητες για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα έχει ο Χρήστος Αραβίδης. Ο φορ του Πανιωνίου, που φέτος έχει σκοράρει ήδη 7 γκολ στο πρωτάθλημα, εξετάζεται σοβαρά από τους ανθρώπους της ομάδας και, λόγω του ότι το συμβόλαιό του βρίσκεται ήδη στο τελευταίο εξάμηνο, κάνει ακόμα πιο ελκυστική την περίπτωσή του.

Ένας ακόμα επιθετικός που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του «Δικεφάλου» είναι ο Στέλιος Βασιλείου, όμως για να κλείσει το… καρέ της επιθετικής γραμμής.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: