Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Άφησε έγκυο την γκόμενα προικισμένος άσος!! (ΦΩΤΟ)

Μεγάλο σκάνδαλο! Ποιος αστέρας του ποδοσφαίρου, που αγωνίζεται σε κορυφαία ομάδα, χώρισε πρόσφατα με τη (σεξοβόμβα) σύντροφό του γιατί άφησε έγκυο την ερωμένη του; Μπορεί στον αγωνιστικό χώρο να κάνει παπάδες, αλλά εκτός γηπέδων περνάει μεγάλες περιπέτειες.
Ο λόγος για τον Ντιέγκο Κόστα της Ατλέτικο Μαδρίτης που χώρισε με τη σέξι σύντροφό του, Μισέλ Ζουάν, επειδή άφησε έγκυο την ερωμένη του!
Ο παικταράς της ισπανικής ομάδας είχε σχέση με την εντυπωσιακή Μισέλ από το 2010. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι και από τότε ήταν αχώριστοι.
Η όμορφη Μισέλ δήλωνε συνεχώς πόσο ερωτευμένη είναι με τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ πολλές φορές είχε αποκαλύψει ότι ο γνωστός ποδοσφαιριστής ήταν "τούρμπο" στο κρεβάτι.
"Μου αρέσει ο Ντιέγκο γιατί μου κάνει πολλά δώρα", έλεγε η Μισέλ σε συνεντεύξεις της αλλά δεν περίμενε ποτέ ότι θα έτρωγε κέρατο από τον αγαπημένο της.
Όπως έγινε γνωστό, η Μισέλ αποφάσισε να χωρίσει τον επιθετικό της ισπανικής ομάδας, όταν έμαθε ότι άφησε έγκυο μια άλλη κοπέλα αγνώστων -μέχρι στιγμής- στοιχείων.
Μα, είναι δυνατόν, ρε Ντιέγκο, να πληγώσεις ένα τέτοιο κορίτσι; 


Michele Zuanne ex de Diego Costa making of... από futbol-online









Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: