Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Κωστούλας στο Metropolis: «Να μην απογοητευτεί ο Σαββίδης»

Ο Φώτης Κωστούλας, ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Μετρόπολις και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο με αφορμή το προσεχές ματς της ομάδας του στην Τούμπα.

Αρχικά αναφέρθηκε και στον Σαββίδη: «Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό αφού έχει έναν ισχυρό επενδυτή. Αγωνιστικά η ομάδα δεν έχει δέσει ακόμη παρά τις απίστευτες ανατροπές. Όμως λείπει το κάτι παραπάνω για να κοντράρει τον Ολυμπιακό» και συνέχισε:

«Ο Ιβάν Σαββίδης θα καταλάβει όπως το έκανα και εγώ πως δεν είναι εύκολο να επενδύσεις στην Ελλάδα. Όταν μπαίνει όμως κανείς στο αυλάκι, δεν θέλεις να κάνεις πίσω. Δυστυχώς ταλαιπωρούμαστε εμείς που θέλουμε να επενδύσουμε. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή αλλά θα τα καταφέρει. Το θέμα είναι να μην πει «τι κάθομαι και ασχολούμαι…». Εγώ για παράδειγμα έδινα δωρεάν την ΠΑΕ αλλά κανείς δεν εμφανίστηκε επειδή υπάρχει η κρίση. Είχα κουραστεί αλλά παρέμεινα εδώ… Το θέμα είναι να μην κουραστεί ο Σαββίδης και τα παρατήσει»

Για τον προσεχή αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Εμείς όπου παίζουμε πάμε για το καλύτερο. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και στην Τούμπα. Στα εκτός έδρας ματς δεν είμαστε τόσο καλοί, δεν έχουμε ακόμη νίκη, υπάρχει μια δυστοκία, το παλεύουμε…»
Για την νίκη στον πρώτο γύρο: «Ελπίζω οι παίκτες μου να δείξουν το ίδιο καλό πρόσωπο και στην Τούμπα όπως και σε εκείνο το ματς» Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: