Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Δεν θα είναι εύκολο για Ολυμπιακό…!!

«Ντου από Παντού» για τον αγώνα κυπέλλου Ολυμπιακού – Αστέρα Τρίπολης, λίγους μήνες μετά τον τελικό και λίγο πριν τη νέα τους... μάχη. Τι θα δούμε στο «Γ. Καραϊσκάκης»; Θα είναι εύκολη υπόθεση η πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του κυπέλλου; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Έτσι όπως ζυγίζω εγώ το παιχνίδι, μάλιστα, αναμένω να δυσκολευτεί αρκετά.
Δεν τα πάει κι άσχημα
Ο Αστέρας είναι σφιχτή ομάδα. Και μπορεί φέτος να μην έχει το ίδιο καλό πρόσωπο με πέρυσι, όμως δεν τα πάει κι άσχημα. Βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του, σε σχέση με τον πρώτο καιρό απ’ όταν αποχώρησε ο Τσιώλης.
Με κίνητρο
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, θα πρέπει να είναι έτοιμος για μάχη στις δυο αναμετρήσεις. Αφενός επειδή ο Αστέρας είναι από τις πιο καλοδουλεμένες ομάδες του πρωταθλήματος κι αφετέρου επειδή η ομάδα της Τρίπολης έχει αυξημένο κίνητρο.
Έδειξε τα δόντια του
Ο Αστέρας, άλλωστε, φλέρταρε και πέρυσι με την κούπα. Έδειξε τα δόντια του, δηλαδή. Ο Ολυμπιακός επικράτησε στην παράταση στον τελικό σε ένα ματς με μεγάλη ένταση, όπως θυμόμαστε. Δεν πέρασε δα και τόσος καιρός.
Για την ομάδα της Τρίπολης, λοιπόν, αυτά τα δυο παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και σίγουρα θα ήθελε να διεκδικήσει όσες πιθανότητες πρόκρισης της αναλογούν.
Τον πρώτο λόγο
Ο Ολυμπιακός, βέβαια, είναι το φαβορί κι αυτό δεν το συζητάμε. Έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει την πρόκριση. Ποιοτικά, άλλωστε, έχει το κορυφαίο ρόστερ στην Ελλάδα. Θα πρέπει, όμως, να είναι σε επαγρύπνηση και να μην επαναπαυτεί.
Σκληρό καρύδι
Προσωπικά, λοιπόν, περιμένω να δούμε δυο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια, αφού έχω την αίσθηση ότι ο Αστέρας μπορεί να αποδειχθεί σκληρό καρύδι. Πολλά, πάντως, θα κριθούν από το πρώτο ματς. Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να πάρει από τώρα σαφές προβάδισμα, μετά θα έχει σαφώς ευκολότερο έργο.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: