Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ο Μιχαλήτσος για Χατζηνικολάου!!

mixalitsos1-610x350
Ο πρώην προπονητής του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος, μίλησε στον Arena FM 89,4 και αναφέρθηκε στην πολύ κακή κατάσταση που βρίσκονται οι “Κίτρινοι” και τόνισε πως παρά το γεγονός πως η ομάδα έχει κάνει τα χειρότερα αποτελέσματα στην ιστορία της μπορεί να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.
Παράλληλα, σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Χατζηνικολάου και άσκησε για ακόμα μια φορά κριτική στον σχεδιασμό που έγινε στο ξεκίνημα της χρονιάς.
Αναλυτικά δήλωσε ο Γιάννης Μιχαλήτσος:
Για την σύγχυση που υπάρχει στις τάξεις του Άρη:
“Πάντα την πλήρωνα εγώ αλλά τώρα δεν υπάρχω και μαλώνουν μεταξύ τους.  Στη μια ήττα γινόταν χαλασμός Κυρίου, τώρα στις είκοσι ήττες δε ξέρω τι μπορεί να γίνει. Δε θέλω να μπλεχτώ με κάποια διοίκηση και να ασχοληθώ με θέματα παραγόντων και διοικήσεων. Εγώ έκανα μονάχα αυτό που πίστευα κάτι που φαίνεται από τις πράξεις μου. Λάθη έκανα και εγώ όπως όλοι αλλά ας κοιτάξουν τι λάθη γίνονται περεταίρω”.
Για το γεγονός πως ο Άρης ακόμα δεν έχει κερδίσει στην έδρα του:
“Ο Άρης κάνει ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Το να μην καταφέρει να νικήσει μια ομάδα στην έδρα της για τόσα πολλά παιχνίδια θεωρώ πως είναι κάτι πρωτόγνωρο παγκοσμίως”.
Για τις δηλώσεις του Γιάννη Χατζηνικολάου:
“Κάποιος που έστησε την ομάδα το καλοκαίρι και δε θέλω να πω το όνομα του είχε πει σε μια συνέντευξη του που έλεγε πως όποιος περνά από το Χαριλάου θα λιώνει με την φοβερή προετοιμασία που έκανε. Μάλιστα είχε πει πως αυτός και ο Παναγούλιας είναι οι ποιοι μεγάλοι ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την Άρη. Αυτά ειπώθηκαν μετά την προετοιμασία. Όλη η συνέντευξη, μου θυμίζει τα λόγια του παράγοντα του Εδεσσαϊκού. Αναφέρθηκε στο όνομα μου όμως εγώ δε κατάλαβα τι ακριβώς είπε.  Έχω πει και εγώ κάποια πράγματα αλλά δε έκανα προσωπική επίθεση. Έβλεπα πως γίνονται λάθη και το έλεγα”.
Για την ήττα από τον Απόλλωνα:
“Ο Απόλλωνας είναι ότι χειρότερο έχει περάσει από το Χαριλάου. Από την εικόνα του αγώνα ο Άρης δεν έπρεπε να χάσει. Δε πήρε το αποτέλεσμα ο καλός Απόλλωνας. Ο Άρης έχει ένα μέτριο υλικό και φταίνε πολλά. Υπάρχει κακή ψυχολογία και οι παίκτες δε πιστεύουν στον εαυτό τους. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Όλα ξεκινάνε από την αρχή και πως τα στήνεις. Επικρατεί πλέον ένας πανικός που δεν είναι καθόλου καλός”.
Για το αν μπορεί να σωθεί ο Άρης:
“Εγώ πιστεύω πως ο Άρης μπορεί να σωθεί και πως υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Βέβαια όλο αυτό μόνο εύκολο δεν είναι. Υπάρχουν ομάδες που είναι το ίδιο κακές και για αυτό μπορεί να σωθεί. Πέρυσι δεν έγινε ξαφνικά ομαδάρα και σώθηκε”.
Για τα άσχημα αποτελέσματα του Άρη:
“Δεν έχει κάνει τόσο άσχημα αποτελέσματα ποτέ ξανά ο Άρης. Έχουν περάσει η Καλλονή, ο Πλατανιάς και ο Απόλλωνας από το Χαριλάου. Αν μια ομάδα από αυτές έπαιρνε ισοπαλία παλαιότερα έπεφταν τα τσιμέντα.  Η ψυχολογία των παικτών είναι πολύ κακή και αυτό φαίνεται. Πλέον, ο κόσμος έχει συνηθίσει να χάνει”.
Για τις προσθήκες που γίνονται στην ομάδα:
«Οι προσθήκες πιστεύω πως θα βοηθήσουν. Υπάρχουν προβλήματα σε όλες τις γραμμές και κάποιοι καινούριοι ποδοσφαιριστές μπορούν να βοηθήσουν. Το κακό είναι πως η βαθμολογία είναι έτσι και έμπειροι παίκτες που έχουν κάποια καριέρα φοβούνται να έρθουν στον Άρη. Παράδειγμα είναι ο Βλαχοδήμος που επέλεξε τον Πλατανιά. Οι μεταγραφές κάπου θα βοηθήσουν. Ο Παπαστεριανός δε έπρεπε με τίποτα να φύγει όπως και κάποιοι άλλοι παίκτες”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: