Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

«Αιγινιακός για τετράδα»

koutso_2007_8_19_21_38_37_b Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αιγινιακού, Χρήστος Κουτσοσπύρος φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την καινούργια πρόκληση στην καριέρα του αλλά και τους στόχους του Αιγινιακού.
Για τον Αιγινιακό και τους στόχους της ομάδας:  «Είναι μια νέα ομάδα την οποία τώρα την μαθαίνει ο κόσμος αλλά έχει μπει δυνατά στις μεταγραφές του Γενάρη και θα βοηθήσουν τον Αιγινιακό να ανέβει ακόμα ψηλότερα. Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους και για αυτό το λόγο άλλωστε ήρθα. Ο στόχος είναι να μπούμε στην τετράδα. Είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα το Σάββατο στο γήπεδό μας αλλά προχωράμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Είμαστε αήττητοι μέχρι στιγμής, έχουμε όλα τα ντέρμπι μέσα στο σπίτι μας και περιμένω να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά».
Για το πρωτάθλημα : «Είναι πολλά τα παιχνίδια, μια ομάδα χρειάζεται μεγάλο βάθος για να μπορέσει να ανταπεξέλθει. Φέτος το πρωτάθλημα είναι σαν να έχει ένα γύρο έξτρα, θα γίνουν πολύ δυνατά παιχνίδια ανάμεσα σε πολύ καλές ομάδες. Θα έχουν τύχη μόνο οι ομάδες που θα φορμαριστούν εκείνη την περίοδο».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: