Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

«Θα κάνει ωραία πράγματα στη Λεωφόρο»

Σίγουρος ότι ο Μλάντεν Πέτριτς, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στη Φούλαμ, θα πετύχει στον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε ο Γιώργος Καραγκούνης, μιλώντας αποκλειστικά στη SportDay.

«Θα κάνει ωραία πράγματα στη Λεωφόρο»
Αν και δεν είναι από τους ποδοσφαιριστές που συνηθίζει να σχολιάζει κάποιες μεταγραφές, ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε αποκλειστικά στη SportDay και τόνισε ότι ο Μλάντεν Πέτριτς θα κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό.

«(Μαζί με τον Μπεργκ) Θα κάνουν εύκολη υπόθεση το γκολ για τον Παναθηναϊκό», τόνισε μεταξύ άλλων ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας για τον Κροάτη επιθετικό, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στη Φούλαμ, και πρόσθεσε:

«Πρόκειται για έναν επιθετικό, που δεν είναι πολύ καλός μόνο μέσα στην περιοχή, όπου βάζει γκολ, αλλά είναι εξαιρετικός και γύρω από την περιοχή».

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης στη SportDay

Για την μεταγραφή του Πέτριτς, η οποία θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας:

«Είναι μία σπουδαία μεταγραφή. Πρόκειται για εξαιρετικό επιθετικό, που είναι πολυτέλεια και για τον Παναθηναϊκό και για το ελληνικό πρωτάθλημα να τον έχει αυτή την εποχή. Θα κάνει τη διαφορά, μόλις βρει ρυθμό, διότι είχε ένα διάστημα απουσίας».

Για τα χαρακτηριστικά του Κροάτη φορ:

«Πρόκειται για έναν επιθετικό, που δεν είναι πολύ καλός μόνο μέσα στην περιοχή, όπου βάζει γκολ, αλλά είναι εξαιρετικός και γύρω από την περιοχή. Είναι πολύ ποιοτικός με την μπάλα, έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και συμμετέχει στο παιχνίδι της ομάδας. Είναι ομαδικός παίκτης και είναι εκρηκτικός στα πρώτα μέτρα».

Για τις συζητήσεις που είχαν οι δυο τους λίγο πριν αναχωρήσει ο Πέτριτς από την Αγγλία για να έρθει στην Ελλάδα:

«Ναι, του ευχήθηκα καλή επιτυχία και του είπα ότι έκανε μία πολύ καλή επιλογή. Του είπα ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά και πως θα τον λατρέψει ο κόσμος. Εχει μεγάλη όρεξη για να παίξει μπάλα και περιμένει πώς και πώς να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη νέα του ομάδα».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός φέτος δεν είναι τόσο καλός στα στημένα και αν πιστεύει πως θα βοηθήσει στον τομέα αυτό:

«Σίγουρα. Εχει πολύ καλά στημένα. Θα το δείτε. Οι εκτελέσεις φάουλ είναι εξαιρετικές με το αριστερό και στέλνει την μπάλα, όπου θέλει. Γενικά όταν βρεθεί σε θέση βολής σουτάρει με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Θα κάνει ωραία πράγματα στη Λεωφόρο, θα ενθουσιάσει τον κόσμο και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα».

Για το δίδυμο Πέτριτς-Μπεργκ:

«Εξαιρετικοί επιθετικοί και οι δύο και το καλό είναι ότι έχουν παίξει μαζί και στο Αμβούργο και είναι μεγάλη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό, που θα έχει και τους δύο. Θα κάνουν τη διαφορά. Θα κάνουν εύκολη υπόθεση το γκολ για τον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: