Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

«Κανένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ στο Καυτατζόγλειο»

toumpa_1297013243
Ο Υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ,Ηλίας Γεροντίδης, μίλησε στον Arena Fm 89,4 για το αυριανό(9/1) παιχνίδι κυπέλλου του Ηρακλή κόντρα στον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι κανένας οπαδός του δικεφάλου δεν πρέπει να πάει στο Καυτατζόγλειο.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Οι φίλαθλοι πλέον συνεργάζονται πολύ καλά με τους ανθρώπους μας και δεν έχουμε κανένα προβλήματα. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια, θέλαμε να μειώσουμε τα πρόστιμα στο ελάχιστο και τα καταφέραμε. Αυτό κάνει πολύ καλό στην ομάδα αλλά δείχνουμε και μια καλύτερη εικόνα προς τα έξω. Τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πολύ από το παρελθόν . Όλα συνηγορούν σε αυτόν τον τομέα για να υπάρχει ηρεμία στο γήπεδο. Είναι κάτι το οποίο το θέλαμε όλοι, ήταν προσωπική επιθυμία του κ.Σαββίδη και είναι κάτι που βοηθάει και την ομάδα»
Για τα εισιτήρια του αγώνα: «Δημιουργήθηκε πρόβλημα χωρίς λόγο και αιτία, το έχουμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη ώρα ότι οι οπαδοί μας δεν μπορούν να μπουν στο Καυτατζόγλειο καθώς δεν πήραμε εισιτήρια.
Στα εκδοτήρια θα υπάρχουν εισιτήρια μόνο για τους οπαδούς του Ηρακλή και δεν πρέπει να πάει κανένας φίλαθλος μας, γιατί υπάρχει απαγόρευση. Αφού υπάρχει αυτή η απαγόρευση δεν χρειάζεται να δημιουργήσουμε προβλήματα από το πουθενά».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: