Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Τον σκοτώνεις από την αρχή…!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr τον τρόπο με τον οποίο καθαρίζεις τα παιχνίδια σου σε δύσκολες έδρες.

Τον σκοτώνεις από την αρχή…
*** Δύο από τις πιο δύσκολες έδρες, τις λεγόμενες καυτές, του ελληνικού πρωταθλήματος είναι το Χαριλάου και το Γεντί Κουλέ. Καθαρά ποδοσφαιρικά γήπεδα, με φανατικό κόσμο από Άρη και ΟΦΗ.

*** Μην κολλάτε στα φετινά (αρνητικά) αποτελέσματα του Άρη στο Χαριλάου. Ούτε καν στα φετινά (θετικά) αποτελέσματα του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ. Να σταθείτε στην πραγματικότητα ότι πρόκειται για δύο δυνατές έδρες.

*** Τι έκανε σε αυτές τις δύο καυτές έδρες ο Ολυμπιακός; Πολύ απλά, πήγε και καθάρισε τα ματσάκια από το α΄ημίχρονο. Αυτός είναι ο τρόπος φίλοι μου. Μπαίνεις δυνατά, επιβάλλεις το παιχνίδι σου, κυριαρχείς και…γεια χαρά.

*** Στο Χαριλάου ο Ολυμπιακός ήταν 2-0 μπροστά στο σκορ από το 27’. Τέλος.

*** Στο Γεντί Κουλέ ήταν 2-0 μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο. Τέλος.

*** Έτσι τα τελειώνεις αυτά τα παιχνίδια. Σκοτώνεις τον γηπεδούχο από την αρχή. Υποχρεώνεις την γεμάτη εξέδρα να σιωπήσει. Στερείς ουσιαστικά από το γηπεδούχο το μεγάλο του όπλο, την έδρα.

*** Άμα τα αφήνεις αυτά τα ματς να πάνε στο β΄ημίχρονο, παίζεις ρώσικη ρουλέτα. Παίρνει ψυχολογία ο γηπεδούχος και όλα μπορεί να γίνουν.

*** Να σας θυμίσω το 0-1 στη Λεωφόρο. Η πιο γλυκιά νίκη ήταν, με το γκολ στο 90’. Αλλά νωρίτερα από το 0-1, μπορούσε εύκολα να είχε γίνει το 1-0…Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: