Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Έτοιμη για τίτλο η Ρίβερ, 2-1 την Μπόκα!! (videos)

Μεγάλο παιχνίδι στο «Μπομπονέρα» με τη Ρίβερ Πλέιτ να παίρνει το πρώτο της «διπλό» ύστερα από το 2004 επικρατώντας 2-1 και πλησιάζοντας στην κορυφή.
Κάθε ντέρμπι ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ, είναι σημαντικό ανεξαρτήτως της κατάστασης των δύο ομάδων. Φέτος, οι «μιγιονάριος» ήθελαν περισσότερο τη νίκη καθώς αν επικρατούσαν θα πλησίαζαν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Έτσι, κάνοντας μεγάλη εμφάνιση επικράτησαν 2-1 και πήραν το πρώτο τους «διπλό» στο συγκεκριμένο γήπεδο ύστερα από το 2004. Στο πρώτο μέρος, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες.
Στο δεύτερο μέρος όμως όλα ήταν διαφορετικά, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να παίρνουν το προβάδισμα στο 58’ με τέρμα του Λαντσίνι. Η απάντηση από τους γηπεδούχους, ήρθε με την απίστευτη εκτέλεση φάουλ του Ρικέλμε στο 70’ που δεν μπορούσε να αφήσει περιθώρια αντίδρασης.
Η φάση που έκρινε και το παιχνίδι σημειώθηκε στο 86’. Συγκεκριμένα, μετά από λάθος του επόπτη, καταλογίστηκε κόρνερ, ενώ ήταν άουτ. Έτσι από αυτή τη φάση, η Ρίβερ πήρε τη νίκη, με τον Μόρι να κάνει την κεφαλιά και να εκμεταλλεύεται τη λάθος έξοδο του τερματοφύλακα της Μπόκα, για να μειώσει από την κορυφή και να δηλώσει παρούσα στη «μάχη» του τίτλου.







Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: