Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

«Μάχη» παραμονής στα Πηγάδια!!

Τη νίκη με την οποία θα αυξήσουν ή θα εξασφαλίσουν την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα θα ψάξουν ο Πλατανιάς με την Skoda Ξάνθη, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται στα Πηγάδια.

«Μάχη» παραμονής στα Πηγάδια
Skoda Ξάνθη και Πλατανιάς αναμετρώνται απόψε στα Πηγάδια, έχοντας ως στόχο τη νίκη για παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα.

Οι Κρητικοί θέλουν το «τρίποντο» με το οποίο μένουν… ζωντανοί στην επίτευξη του παραπάνω στόχου, ενώ οι Ακρίτες εξασφαλίζουν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία.

Αυτή τη στιγμή η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι στους τέσσερις βαθμούς, οπότε έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον το σημερινό ματς (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Νίκος Κεχαγιάς δεν ανακοίνωσε αποστολή, όμως δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Βασιλακάκη. Η 18άδα θα γίνει γνωστή, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.

Τέσσερις απουσίες μετράει, από την πλευρά του, ο Άγγελος Αναστασιάδης, αφού Φερνάντεζ, Καζναφέρης είναι τιμωρημένοι, ο Μπέλιτς ανέτοιμος και ο Ναζλίδης παραμένει τραυματίας. Η αποστολή αποτελείται από τους: Αγκιλέρα, Βλαχοδήμο, Γιαχία, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Θέρα, Ινκούμ, Κατάι, Μενδρινό, Ντεντάκη, Περιστερίδη, Σιαλμά, Σιώπη, Σούκια, Τέτε και Τόρες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: