Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Νίκη γοήτρου η Εθνική!!

Με το κεφάλι ψηλά έφυγε η Εθνική Παίδων, που αν και είναι αποκλεισμένη από τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, επικράτησε 3-0 της Νορβηγίας.

Νίκη γοήτρου η Εθνική
Νίκη χωρίς αντίκρισμα πέτυχε η Εθνική Παίδων.

Οι παίκτες του Μπάμπη Ζελενίτσα πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση όπου και επικράτησαν 3-0 της Νορβηγίας και έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στην τελευταία αγνωστική του 2ου ομίλου της elite round.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα άνοιξε το σκορ στο 17ό λεπτό με ένα άψογο σουτ του Μανθάτη για να κάνει το 2-0 ο Αγγελόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 31΄.

Η Εθνική πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 59΄, όταν ο Αγγελόπουλος έδωσε με το… τακουνάκι την ασίστ στον Μανθάτη για να σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Χολστ, Μπέγκμπι, Όβλιεν, Χάουγκαν (64΄ Μπιόρνταλ), Μπεργκ (41΄ Τόμασεν), Γκιέρστρεμ, Σβνέντσεν, Σλεν (41΄ Ούλνταλ), Τότλαντ, Έντεγκααρντ, Χούκα

ΕΛΛΑΔΑ: Τσέλιος Θ., Ξηρός, Μακροστέργιος, Σβαρνάς, Πατράλης, Μανθάτης (70΄ Αμαραντίδης), Αγγελόπουλος (78΄ Τσέλιος Ηλ.), Γκρόσιος (48΄ Λάμπρου), Γραμματίκας, Καρβουνίδης, ΚαράκουτηςΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: