Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ντίαζ: «Ήταν πολλά δέκα χρόνια»

Ο τεχνικός της Ρίβερ, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος με όρεξη για αρκετή…πλακίτσα στη μισητή αντίπαλο, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα στο «Μπομπονέρα»

Ντίαζ: «Ήταν πολλά δέκα χρόνια»
Ο Ραμόν Ντίαζ που τα είχε μαζεμένα από την ανάπαυλα όταν και φάνηκε να ανταλλάσει κάποια... γαλλικά με τους φίλους της Μπόκα, αλλά και με τον Ρικέλμε, ξεσπάθωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Δουλέψαμε πολύ αυτή την εβδομάδα και ξέραμε πως έπρεπε να κερδίσουμε. Δέκα χρόνια δίχως νίκη σε αυτό το γήπεδο είναι πολλά. Ήταν η σωστή στιγμή, για ν’ αποδείξουμε πως η ομάδα έχει σφιγμό. Είναι μια έντονη συναισθηματικά στιγμή και χαίρομαι που τους έχω (σ.σ την Μπόκα) κερδίσει κάποιες φορές εδώ».

Αναφορικά με τις πιθανότητες των «μιγιονάριος» για τον τίτλο, ο Ντίαζ είπε: «Ήταν μια ιδιαίτερη μέρα, μιας και έχασε και η Κολόν και βρισκόμαστε στον πόντο από την κορυφή. Θα παλέψουμε ως το τέλος για τον τίτλο, κερδίσαμε δύο διεκδικητές, τη Λανούς και την Μπόκα αυτή την εβδομάδα και την Τετάρτη παίζουμε με τη Νιούελς, οπότε θα πρέπει να συνέλθουμε άμεσα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: