Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Συγχώνευση «βόμβα» στη Σούπερ Λιγκ!!

Μετά τα ζόρια που αντιμετώπισαν φέτος, το πήραν απόφαση να συγχωνευτούν μήπως και μαζί τα πάνε καλύτερα! Διαβάστε σε ποιες δύο ομάδες αναφερόμαστε, στο αποκλειστικό του sportdog! Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρχουν το καλοκαίρι σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ, η οποία φαίνεται πως παρά τις πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισε στην φετινή σεζόν, θα καταφέρει τελικά να σωθεί!
Πρόκειται για αποκλειστικό ρεπορτάζ της στήλης «sportdog penalty» και αφορά την Καλλονή, η οποία πιθανότατα θα παραμείνει στην κατηγορία με τους 36 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, παρότι σε όλα της τα παιχνίδια έπαιξε... εκτός έδρας λόγω του γνωστού προβλήματος με το γήπεδο στη Μυτιλήνη.
Του χρόνου λοιπόν ετοιμαστείτε για μία... διαφορετική Καλλονή, καθώς όχι μόνο θα επιστρέψει μετά από έναν «χρόνο ξενιτιάς» στο νησί, αλλά θα ενισχυθεί σημαντικά μέσω συγχώνευσης!
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Νίκος Μιχαλάκης, θα επιχειρήσει το καλοκαίρι ξανά την συγχώνευση της Καλλονής με τον Αιολικό.
Αυτή την φορά ο καπετάνιος πρόεδρος, με επαγγελματική έδρα του την Τζέντα, είναι πολύ αισιόδοξος πως η προσπάθεια συγχώνευσης θα έχει... happy end!Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: