Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Δεν πάει πουθενά ο Μπεργκ!

Καμία πρόθεση πώλησης του Μάρκους Μπεργκ, εκτός κι αν πρόκειται για κάποια εξαιρετική πρόταση, δεν έχουν στον Παναθηναϊκό μετά τις φήμες που προέκυψαν για Βέρντερ. Μνηστήρες και για Καρέλη.

Δεν πάει πουθενά ο Μπεργκ
Οι εμφανίσεις του Μάρκους Μπεργκ στον Παναθηναϊκό δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Κι από τη στιγμή που έχοντας ξεπεράσει τους τραυματισμούς του και βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία, είναι λογικό να προκύπτουν ενδιαφερόμενοι. Ιταλικό δημοσίευμα ανέφερε χθες πως η Βέρντερ Βρέμης προτίθεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του 28χρονου φορ, που έχει πετυχημένη θητεία στην Bundesliga με το Αμβούργο.

Πάντως από πλευράς Παναθηναϊκού τονίζουν πως δεν υπάρχει καμία κρούση για τον Σουηδό διεθνή, πως έχει βασικότατο ρόλο στο σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και δεν υπάρχει καμία πρόθεση να πουληθεί. Ασφαλώς όμως, επειδή όλα έχουν την τιμή τους, μία εξαιρετική οικονομικά πρόταση από το εξωτερικό θα τους έκανε να το σκεφτούν. Όμως η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ.

Μνηστήρες για Καρέλη

Πέραν του Μπεργκ, βλέμματα τραβά πάνω του και ο Νίκος Καρέλης. Ο νεαρός φορ φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Στόουκ, της Σαμπντόρια και της Τορίνο, που θα τον παρακολουθήσουν στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στις 16 Απριλίου.

Σιγουριά για αδειοδότηση

Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την κατάθεση φακέλων για την αδειοδότηση. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη δώσει τον δικό του και λέγεται πως είναι πλήρης. Πιθανώς σήμερα να περάσει ξανά από την ΕΠΟ ο Γιάννης Αλαφούζος για να ρυθμίσει οποιαδήποτε εκκρεμότητα υπάρχει, αν και από πλευράς της αρμόδιας επιτροπής της ομοσπονδίας διαρρέεται πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: