Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Τα θέλει όλα η Σεντ Ετιέν!!

Τεράστια νίκη για τη Σεντ Ετιέν στο «Ζερλάν» στο ντέρμπι με τη Λιόν. Οι «στεφανουά» δραπέτευσαν 2-1, χαλάρωσαν από την πίεση των «λιονέ» στην 4η θέση και θα παλέψουν μέχρι τέλους για το «σεντόνι».

Τα θέλει όλα η Σεντ Ετιέν!
Δεν «μάσησε» ούτε από την κακή παράδοση (μία νίκη σε 29ματς), ούτε από το… καυτό «Ζερλάν». Η Σεντ Ετιέν θριάμβευσε στην έδρα της μισητής Λιόν, φεύγοντας με τη νίκη με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Οι «στεφανουά» αν και πιέστηκαν ασφυκτικά από τους γηπεδούχους κατάφεραν να προηγηθούν με τον Ερντίνγκ στο 28’. Οι «λιονέ» κατάφεραν να απαντήσουν έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Γκομίς που έδωσε στο πιάτο στον Λακαζέτ την ισοφάριση στο 39’. Οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν το ματς και πήγαν το ρυθμό του παιχνιδιού στα δικά τους μέτρα. Έτσι, βρήκαν και την ευκαιρία για το 2-1 Γκραντέλ στο 74ο λεπτό.

Έτσι, η Σεντ Ετιέν απομακρύνθηκε από τη Λιόν και δείχνει να καθαρίζει το εισιτήριο για το Europa League, ενώ διατηρεί ζωντανές και τις ελπίδες για την 3η θέση, όπου βρίσκεται η Λιλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: