Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Τα «ασπρόμαυρα» κέρδη ενόψει του Φαλήρου!

Αρκετά πράγματα κατάφερε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πήρε το «τρίποντο» επί της Καλλονής στην Τούμπα. Ποιες οι επιστροφές για τον Γεωργιάδη ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Τα «ασπρόμαυρα» κέρδη ενόψει του Φαλήρου
Το… καθήκον του έκανε ο ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι με την Καλλονή, παίρνοντας μία ιδιαίτερα σημαντική νίκη (2-1).

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν με το χθεσινό «τρίποντο» να περάσουν μόνοι δεύτεροι στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας, αποκτώντας ξανά το προβάδισμα εν όψει της διαδικασίας των πλεί οφ.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης αποφάσισε να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, το οποίο του βγήκε και έδωσε ευκαιρίες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν παίξει αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα, έδωσε «ανάσες» σε άλλους εν όψει του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει τους Ινσαουράλδε και Νάτχο, αλλά και να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του Κατσουράνη (που προπονήθηκε κανονικά χθες, δείχνοντας ότι δεν πονάει στον προσαγωγό) στον αγώνα με τους νησιώτες.

Επίσης, δεν υπολόγιζε τους Τζαβέλλα, Αθανασιάδη και Κάτσε, οι οποίοι εξέτισαν τις τελευταίες αγωνιστικές των ποινών τους. Έτσι ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί «φρέσκος» στο Φάληρο, όπου φιλοδοξεί να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

Από εκεί και πέρα, ο Γεωργιάδης έδωσε την ευκαιρία στον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος την άρπαξε από τα μαλλιά και κατάφερε να βάλει τη δική του «υπογραφή» στη χθεσινή επικράτηση του «Δικεφάλου του Βορρά».

Με το τέρμα του νεαρού φορ οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να διευρύνουν το εντός έδρας αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα, με 15 νίκες και μία ισοπαλία (0-0 με τον Απόλλωνα).

Από την πλευρά του, ο 18χρονος επιθετικός έχει καταφέρει να έχει… συμμετοχή και γκολ, αφού έχει παίξει σε δύο ματς του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης που σκόραρε ισάριθμες φορές, στη συνέχεια έπαιξε για δέκα περίπου λεπτά με τον Αστέρα στην Τρίπολη και χθες ως βασικός κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: