Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ονειρεύονται Μπεργκ!!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γερμανία, η Βέρντερ Βρέμης παρακολουθεί από κοντά τα κατορθώματα του Μάρκους Μπεργκ και σκέφτεται να προσεγγίσει τον Παναθηναϊκό για τον 27χρονο Σουηδό.

Ονειρεύονται Μπεργκ!
Με 15 γκολ και 7 ασίστ σε 27 συμμετοχές, είναι φυσικό να έχει μπει ξανά στο «μάτι» των μεγάλων. Ο Μάρκους Μπεργκ βλέπει την καριέρα του να παίρνει ξανά την ανιούσα από τη στιγμή που έβαλε τη φανέλα με το «τριφύλλι» και –όπως γράφουν στη Γερμανία- μια άλλη ομάδα με πράσινα, η Βέρντερ Βρέμης ενδιαφέρεται γι’ αυτόν.

Η φετινή «αφλογιστία» της Βέρντερ έχει ως αποτέλεσμα να έχει πετύχει μόλις 31 γκολ σε 39 παιχνίδια και να βρίσκεται σε απόλυτη ανάγκη απόκτησης ενός επιθετικού. Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στην προηγούμενη –αποτυχημένη είναι η αλήθεια- παρουσία του Μπεργκ στην Bundesliga με το Αμβούργο, τονίζονται όμως και τα φετινά του κατορθώματα.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως για την ώρα όλα αυτά παραμένουν φήμες και φυσικά πως ο Σουηδός σέντερ φορ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Σε αυτά προφανώς θα πρέπει να προστεθεί το γεγονός πως ο Μπεργκ έχει δεθεί με τον κόσμο της ομάδας και συχνά-πυκνά σε δηλώσεις του ευχαριστεί το «τριφύλλι» για την ευκαιρία που του έχει δώσει.

Όλα αυτά θα παίξουν το ρόλο τους αν κι εφόσον φτάσει πρόταση για την απόκτησή του, ενώ στοιχείο που πιθανότατα γύρει οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του «τριφυλλιού» θα είναι η εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: