Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Σαλίνο: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας με ΠΑΟΚ»

Ο MVP του αγώνα απέναντι στον Άρη, τόνισε πως τα παιχνίδια, με θεωρητικά πολύ πιο αδύναμους αντιπάλους, φαίνονται εύκολα, αλλά δεν είναι

Σαλίνο: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας με ΠΑΟΚ»
Στο περιθώριο της βράβευσης του, ο ακραίος μπακ του Ολυμπιακού, έκανε και κάλεσα στον κόσμο, προκειμένου να βρεθεί κοντά στην ομάδα, στον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Αναφορικά με το ματς κόντρα στον Άρη, ο Σαλίνο είπε: «Πιστεύω ότι σαν ομάδα έχουμε παίξει πολύ καλύτερα παιχνίδια. Πιστεύω ότι τα καλά παιχνίδια η ομάδα τα έχει κάνει στα μεγάλα ματς του πρωταθλήματος και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Προσπαθούμε όλοι σε κάθε ματς να βελτιωνόμαστε και να παρουσιάζουμε καλύτερη εικόνα. Με όλο το σεβασμό το να παίζεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες είναι πάντα δύσκολο γιατί είναι ομάδες που κλείνονται πίσω, προσπαθούν να επιτεθούν με αντεπιθέσεις και εμείς αυτό που έχουμε σκεφτεί να κάνουμε είναι δύσκολο να το πραγματοποιήσουμε. Πάντα αυτά τα παιχνίδια φαίνονται εύκολα αλλά δεν είναι».

Όσο για το κάλεσμα στον κόσμο: «Αυτό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα είναι πάρα πολύ δύσκολο και πολύ σημαντικό. Θα πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Θέλουμε το γήπεδο μας γεμάτο και την υποστήριξη του κόσμου γιατί αυτοί είναι που μας βοηθούν να πάρουμε τις νίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: