Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

«Πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Τη χαρά την πορεία του Εργοτέλη εξέφρασε ο πρώην προπονητής των Κρητικών και νυν του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης και τόνισε πως η ισοπαλία θα ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα στον μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα.

«Πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»
Μέτριο χαρακτήρισε το παιχνίδι Εργοτέλης-ΠΑΣ Γιάννινα όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0 με γκολ του Άγγελου Χαντί από την… άσπρη βούλα, ο προπονητής των Ηπειρωτών Γιάννης Πετράκης.

Ο 54χρονος προπονητής αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που έχασε στο πρώτο ημίχρονο και επισήμανε πως η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα από τη νίκη των γηπεδούχων. Επιπλέον, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη φετινή χρονιά των Κρητικών, που σήμερα εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία και από τους οποίους πέρασαν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Εργοτέλη για τα καλά τους λόγια», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ότι αφορά το παιχνίδι, ήταν ένα μέτριο παιχνίδι και όχι τίποτα ιδιαίτερο ποιοτικά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 3-4 ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε ένα γκολ από πέναλτι χωρίς ο αντίπαλος να κάνει ούτε ευκαιρία, όπως ούτε εμείς είχαμε ευκαιρίες στην επανάληψη. Πιστεύω ότι πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Εμείς θέλαμε να οριστικοποιήσουμε σήμερα την παραμονή στην κατηγορία αλλά δεν τα καταφέραμε και θα προσπαθήσουμε να γίνει αυτό στα τελευταία 2 παιχνίδια που απομένουν».

Στη συνέχεια ερωτήθηκε για τον Εργοτέλη, που θα αγωνισθεί και του χρόνου στη Superleague και απάντησε: «Παράλειψη μου που δεν αναφέρθηκα σε αυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για τη νίκη και την εξασφάλιση της παραμονής. Ήμουν κι εγώ προπονητής της ομάδας στον πρώτο γύρο και είμαι χαρούμενος για αυτή την ομάδα. Πιστεύω ότι έρχονται καλύτερες ημέρες για τον Εργοτέλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: