Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ενισχυμένη στον «τελικό» του ΟΑΚΑ η Μάλαγα!

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα και δύο νέα πρόσωπα θα έρθει η Μάλαγα στο ΟΑΚΑ για τον «τελικό» της Πέμπτης απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ενισχυμένη στον «τελικό» του ΟΑΚΑ η Μάλαγα
Μετά από ένα σερί πέντε ηττών, η Μάλαγα συνέτριψε χθες με 83-64 τη Λαμποράλ Κούτσα και πλέον στρέφεται στον «τελικό» της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

«Σίγουρα μας δίνει θάρρος εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ότι παίξαμε καλά και κερδίσαμε μία ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας όπως η Λαμποράλ Κούτσα», δήλωσε ο Ζοάν Πλάθα, που χρησιμοποίησε μόλις για οκτώ λεπτά τον Νικ Κέινερ-Μέντλεϊ, που επέστρεψε μετά από απουσία δύο εβδομάδων. «Είναι ιατρικά έτοιμος κι ελπίζουμε σύντομα να είναι στην επιθυμητή κατάσταση», τόνισε.

Πέραν του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, οι Ανδαλουσιανοί θα έχουν στις τάξεις τους και τον Σέρχι Βιδάλ. Ο Καταλανός γκαρντ ξεπέρασε τη βαριά θλάση που είχε υποστεί και θα επανέλθει στο ΟΑΚΑ μετά από απουσία ενάμιση μήνα. Έτσι μοναδικός απών θα είναι ο αναπληρωματικός ψηλός Ράφαελ Χετσχάιμερ.

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, στο οποίο όλοι θέλουμε να παίξουμε και να το απολαύσουμε. Ελπίζουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά», δήλωσε ο σούτινγκ γκαρντ της ομάδας, Τσέμι Ουρτάσουν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: