Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Κουλούρης: «Ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα»

Αρκετά προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Αστέριος Κουλούρης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς και τη νίκη, χάρη σε δικό του τέρμα, του ΠΑΟΚ (2-1) στον εντός έδρας αγώνα με την Καλλονή.

Κουλούρης: «Ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα»
Δεν παρασύρεται και πατάει γερά στο έδαφος ο Αστέριος Κουλούρης, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης και τη νίκη, χάρη σε δικό του γκολ, του ΠΑΟΚ (2-1) επί της Καλλονής.

Επιπλέον,ο νεαρός επιθετικός υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει να κάνει το καλύτερο δυνατό, ενώ μίλησε και για το παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:


«Κατ' αρχήν ευχαριστώ πολύ (σ.σ. για τα συγχαρητήρια), κατά δεύτερον είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου, άλλωστε γι' αυτό μ' έβαλε ο κύριος Γεωργιάδης μέσα για να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και πιστεύω ότι ανταποκρίθηκε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για το πως έβλεπε το παιχνίδι το διάστημα που βρισκόταν στον πάγκο:
«Δεν μπήκαμε καλά, αδρανήσαμε και φάγαμε το γκολ, μετά προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι και να κάνουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα γκολ για να πάρουμε τη νίκη, η νίκη έχει σημασία, από εκεί και πέρα θα δούμε τα λάθη μας και προχωράμε».

Για το τι του είπε ο Σταματόπουλος πριν μπει στο ματς:
«Βέβαια μου είπε ποια είναι η θέση μου και τι δε θα κάνω μες στο γήπεδο, τα στημένα εντάξει, αλλά μου είπε να παίξω όπως ακριβώς παίζω και στην Κ-20, την ομάδα μου και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».
Για το πώς αισθάνεται για όσα έχει πετύχει ως τώρα:
«Βέβαια διότι είναι πολύ σπουδαίο αυτό που γίνεται αυτό το χρόνο, αλλά δεν παύει να' ναι μόνο η αρχή, τρία παιχνίδια έχω παίξει επαγγελματικά και έχω πολύ δρόμο μπροστά μου, ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα».

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό:
«Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι για το ποιος θα πάει στον τελικό, είναι το πρώτο παιχνίδι και από τη μεριά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη για την ομάδα αυτή τη μεγάλη και για τους οπαδούς μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: