Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Τελεσίγραφο στον ΠΑΟΚ για Δώνη!!

Μέχρι τις 7 Απριλίου θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να έχει καταβάλει τα χρήματα που έχουν επιδικαστεί στον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες τους, διαφορετικά κινδυνεύει με αποβολή από το πρωτάθλημα!

Τελεσίγραφο στον ΠΑΟΚ για Δώνη
Επτά μέρες έχουν στον ΠΑΟΚ για να καταβάλουν στον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του τα χρήματα που έχουν επιδικαστεί από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ και τα Πολιτικά Δικαστήρια, όπως αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ καλείται να καταβάλει τις 800.000 ευρώ που οφείλονται στον νυν προπονητή του ΑΠΟΕΛ μέχρι τις 7 Απριλίου, διαφορετικά κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

Αν οι Θεσσαλονικείς δεν προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες, τους αφαιρούνται αυτόματα τρεις βαθμοί και ο κάθε αγώνας τους από εδώ και στο εξής κατοχυρώνεται στον αντίπαλό τους, χωρίς καν να γίνει το ματς.

Από την πλευρά τους, στον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να ρισκάρουν και όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσουν την παραπάνω απόφαση για να συμμετάσχουν κανονικά στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: