Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

«Δεν μπορούσαμε κάτι καλύτερο με Ολυμπιακό»

Η τύχη έλειψε από τον Άρη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση των «κίτρινων» στο Καραϊσκάκη.

«Δεν μπορούσαμε κάτι καλύτερο με Ολυμπιακό»
Πίεση υπήρχε στον Άρη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, λόγω της κατάσταση που υπάρχει στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο βοηθός προπονητή του Γιώργου Φοιρού.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος σχολίασε πως αν η ομάδα του είχε τύχη θα πετύχαινε γκολ κόντρα στους «ερυθρόλευκους» και φανέρωσε την ικανοποίηση του για την εικόνα των φιλοξενούμενων στο αποψινό ματς, όπου ηττήθηκαν με 1-0.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας για πολλούς λόγους. Πέραν ότι παίζαμε με την πρωταθλήτρια ομάδα είχαμε και τα δικά μας προβλήματα. Λόγω της κρίσης που έχει βρεθεί η ομάδα, υπήρχε και μεγάλη ψυχολογική πίεση. Προσπαθήσαμε να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας του Άρη και νομίζω ότι τα καταφέραμε. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ», ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος και κατέληξε, αναφερόμενος στην κακή χρονιά για τον Άρη.

«Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι από τα όσα συνέβησαν όλη τη χρονιά. Έχουμε μια μικρή ικανοποίηση για την εμφάνιση και κυρίως του πρώτου ημιχρόνου. Παίζαμε με την πρωταθλήτρια ομάδα και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Υπήρχε διάθεση και θέληση για κάτι καλό», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: