Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Φλεβαράκης: «Κάτι μαρτυρούν οι προσδοκίες»

Ο Κώστας Φλεβαράκης στάθηκε στις προσδοκίες που έχει δημιουργήσει η ομάδα των Τρικάλων με τις φετινές εμφανίσεις της μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (70-84).

Φλεβαράκης: «Κάτι μαρτυρούν οι προσδοκίες»
Τα Τρίκαλα έχουν αρχίσει να αποκτούν φιλοδοξίες που δεν περιορίζονται στην παραμονή στην Α1, στόχος που άλλωστε έχει επιτευχθεί, κι αυτό είναι το μεγάλο κέρδος φέτος, όπως δήλωσε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Κώστας Φλεβαράκης.

«Δεν έχουμε να πούμε πολλά για το παιχνίδι. Ήταν ευκαιρία να έρθει ο κόσμος να δει μια μεγάλη ομάδα που έχει πάρει τα τελευταία δύο πρωταθλήματα Ευρώπης. Θεωρώ πως σε ένα τέτοιο παιχνίδι που ενώ υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες κάποιοι είχαν μεγάλες προσδοκίες, μαρτυρά την προσπάθεια που έχουμε κάνει φέτος. Έχουμε ακόμη ματς να δώσουμε που είναι σημαντικά και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας», τόνισε, ενώ απαντώντας στα παράπονα του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη συμπεριφορά μιας μερίδας οπαδών, είπε: «Ο κόσμος όλη τη χρονιά έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις. Για να το λέει ο Γιώργος, έτσι είναι και το καταδικάζουμε».

Από τη μεριά του ο ψηλός της ομάδας, Στιβ Πάνος, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ. Εμείς δεν παίξαμε όσο σκληρά μπορούμε στην άμυνα και τους επιτρέψαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη προπόνηση, να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το επόμενο παιχνίδι με την Ελευσίνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: