Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Πλην Σπανούλη, πάνε για… Παναθηναϊκό!

Στροφή στο κρίσιμο ματς με την Αναντολού Εφές την Παρασκευή στην Πόλη για τον Ολυμπιακό. Παίζει σίγουρα ο Σπανούλης, λίγες πιθανότητες για Περπέρογλου, σίγουρα εκτός ο Πρίντεζης.

Πλην Σπανούλη, πάνε για… Παναθηναϊκό
Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του νικώντας εύκολα στα Τρίκαλα παρότι το απόγευμα δεν ήταν ευχάριστο λόγω της κακής συμπεριφοράς μιας μερίδας οπαδών των γηπεδούχων. Οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν πίσω τους το παιχνίδι αυτό και ήδη σκέφτονται το κρίσιμο ματς της ερχόμενης Παρασκευής με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, όπου με νίκη εξασφαλίζουν την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Σε αυτό το παιχνίδι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει σίγουρα και πάλι στη διάθεσή του τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός έμεινε χθες στην Αθήνα για να μην επιβαρύνει το γόνατό του σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, αλλά είναι δεδομένο πως θα παίξει στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του Top 16.

Αντίθετα, δύσκολα θα υπάρχει άλλη επιστροφή. Ο Στράτος Περπέρογλου αισθάνεται καλύτερα και ξεπερνά σταδιακά τη θλάση με εντατικές θεραπείες, αλλά δεν αναμένεται να είναι 100% έτοιμος και προτού συμβεί αυτό θα είναι παράλογο να ριχτεί στη μάχη με το ρίσκο της υποτροπής. Όλα δείχνουν πάντως πως θα είναι διαθέσιμος για τον «εμφύλιο» της επόμενης Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Σίγουρα εκτός για το ερχόμενο παιχνίδι είναι ο Γιώργος Πρίντεζης, που επίσης κάνει εντατικές θεραπείες για το πρόβλημά του στα πλευρά. Είναι πιθανό, δε, εφόσον έρθει η νίκη απέναντι στην Εφές να μην παίξει καν απέναντι στον Παναθηναϊκό για να εμφανιστεί πανέτοιμος στα play offs που αρχίζουν αμέσως μετά (15-16 Απριλίου τα πρώτα ματς).

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του Μπόμπι Μπράουν… ουδέν νεότερο. Όσο ο Γκιόργκι Σερμαντίνι δεν δηλώνεται στο ρόστερ της Α1 (υπάρχει προθεσμία μέχρι την έναρξη των play offs), υπάρχει «παράθυρο» για προσθήκη είτε του 29χρονου άσου είτε κάποιου άλλου ξένου γκαρντ. Ο Μάρντι Κόλινς έπαιξε χθες για 22 λεπτά, αλλά και πάλι δεν έπεισε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: