Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

«Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να μείνω»

Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να μείνει και την επόμενη χρονιά στον πάγκο του Λεβαδειακού ο Γιάννης Παντελίδης, όπως υποστήριξε ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΟΦΗ.

«Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να μείνω»
Αρκετά πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο να είναι στον πάγκο του Λεβαδειακού και την επόμενη χρονιά ο Γιάννης Παντελίδης, όπως υποστήριξε ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά τη νίκη των Βοιωτών με σκορ 2-1 επί του ΟΦΗ.

Συν τοις άλλοις, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και σε κάποιες τοποθετήσεις του που είχαν παρερμηνευτεί στο παρελθόν, ενώ ανέλυσε και την αναμέτρηση της ομάδας του με του Κρητικούς.


Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θα ήθελα να ξεκινήσω λίγο ανάποδα τις δηλώσεις μου. Θέλω να πω για μια προηγούμενη δήλωσή μου που προφανώς παρερμηνεύτηκε σε σχέση με μια ερώτηση που μου έγινε για τα εκτός έδρας παιχνίδια και είχα πει να ρωτήσουν τους προηγούμενους. Προφανώς δεν εννοούσα φυσικά ότι φταίνε μόνο εκείνοι αλλά εννοώ ότι ο καθένας μας και από τους τρεις που έχουν περάσει από την ομάδα έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης όπως έχω κι εγώ. Αυτό γιατί έχω μάθει να σέβομαι τους συναδέλφους μου και μάλιστα συναδέλφους που έχουν πετύχει πολλά περισσότερα απ’ ότι εγώ.

Τώρα στο παιχνίδι ξεκινήσαμε αρκετά καλά και πετύχαμε το γκολ που πιστεύαμε θα μας έδιωχνε το άγχος. Είχαμε σχεδιάσει να χτυπήσουμε τον ΟΦΗ από τα άκρα και να φέρουμε τη μπάλα με σέντρες μέσα στην περιοχή. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν για μας μια «μαχαιριά» εκείνη τη στιγμή. Γιατί τα πόδια των παιδιών βαραίνουν πάρα πολύ.

Ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ με τον Βαγγέλη και από κει και πέρα μέχρι το τέλος του α’ μέρους δεν είχαμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Όμως δεν ήμασταν καλοί στο β’ μέρος και γι’ αυτό δεν φταίνε μόνο τα παιδιά. Φταίω κι εγώ γιατί όλοι μας είχαμε αγχωθεί για το πως θα μπορούσαμε να κρατήσουμε το παιχνίδι και όχι το πως θα βάλουμε ένα τρίτο γκολ που ουσιαστικά θα τελείωνε και τον αγώνα. Ακόμα και οι αλλαγές και οι κινήσεις μας αποσκοπούσαν στην διατήρηση του σκορ. Ξέρετε όταν από ένα αποτέλεσμα κρίνεται η παραμονή στην κατηγορία καταλαβαίνει κανείς ότι ρισκάρεις πάρα πολλά πράγματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά για την προσπάθεια, τον κόσμο που μας στήριξε και να πάμε στα δυο τελευταία παιχνίδια χωρίς άγχος.

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής ο Παντελίδης απάντησε και σε σχετική ερώτηση αν υπάρχουν προϋποθέσεις παραμονής του ιδίου και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά: «Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις. Απλά περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που μου εμπιστεύθηκε κι εγώ από την πλευρά μου δικαιώθηκα γιατί πέτυχα αυτό για το οποίο ήρθα. Από κει και πέρα να τελειώσει η χρονιά και να κάτσουμε να συζητήσουμε. Υπάρχουν φαντάζομαι και οι επιθυμίες και οι προϋποθέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: