Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Χάνουν πόντους Δέλλας και παίκτες!!

Έντονη δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για το χθεσινό 0-0 με τον Ηλυσιακό. Έχασαν πόντους Δέλλας και παίκτες που συνεχίζουν να πετούν στα σκουπίδια τις ευκαιρίες. Αποφασισμένη για νέες μεταγραφές η διοίκηση.

Χάνουν πόντους Δέλλας και παίκτες
Απογοητευτική ήταν η εικόνα της ΑΕΚ στον χθεσινό αγώνα με τον Ηλυσιακό στο ΟΑΚΑ (0-0) και οι αποδοκιμασίες από μεγάλη μερίδα φιλάθλων που… ξόδεψαν το κυριακάτικο μεσημέρι τους για να δουν κακό θέαμα παρά τις προσδοκίες για μία εύκολη νίκη με πολλά γκολ ήταν μάλλον φυσιολογικές.

Από το παιχνίδι αυτό έχασαν πολλούς πόντους ο Τραϊανός Δέλλας και αρκετοί παίκτες της ομάδας. Ο «Κολοσσός» δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει ένα σύνολο με σταθερή απόδοση, αφού τα σκαμπανεβάσματα συνεχίζονται και ήδη τα στραβοπατήματα είναι πολλά, ενώ οι πραγματικά καλές εμφανίσεις της ΑΕΚ λίγες. Συν τοις άλλοις, σε κανέναν δεν ήχησαν ευχάριστα όσα δήλωσε μετά τον αγώνα περί ζητούμενου για εξασφάλιση της ανόδου, αφού η «Ένωση» σε μια ερασιτεχνική κατηγορία και με αυτό το ρόστερ δεν μπορεί να περιορίζει τις φιλοδοξίες της στο… αυτονόητο. Άλλωστε και μετά τη χθεσινή «γκέλα» η ΑΕΚ είναι σε απόσταση 13 βαθμών από Κηφισιά και Ηρόδοτο που συγκατοικούν στη δεύτερη θέση.

Όσο για τους παίκτες; Αρκετοί, αν όχι όλοι συνεχίζουν να πετούν στον κάλαθο των αχρήστων τις ευκαιρίες που παίρνουν και αποδεικνύουν διαρκώς πως αφού μετά βίας «στέκονται» στην ΑΕΚ της Γ’ Εθνικής, δεν μπορούν ασφαλώς να έχουν θέση σε αυτή της Football League ή φυσικά της Super League. Οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν ήδη διαμορφώσει άποψη για το δυναμικό και δύσκολα θα αλλάξει κάτι στις επτά τελευταίες αγωνιστικές. Η διοίκηση έχει ήδη προχωρήσει σε δέκα μεταγραφές και είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει σε ακόμη περισσότερες, ειδικά όταν το υπάρχον ρόστερ παρουσιάζει αυτή την εικόνα.

Οριστικές αποφάσεις για όλους θα ληφθούν στο τέλος της σεζόν, αλλά είναι σαφές πως για κάποιους το τρένο για την ΑΕΚ του μέλλοντος έχει χαθεί.

Δευτέρα με ΠΑΟ Κρουσσώνα

Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στον αγώνα με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα, που θα γίνει τη Δευτέρα 7 Απριλίου στο Παγκρήτιο. Κι αυτό γιατί η αστυνομία δεν δίνει άδεια να γίνει την Κυριακή, μιας και στο Ηράκλειο υπάρχει επίσης το ματς ΟΦΗ-Skoda Ξάνθη στο «Γεντί Κουλέ» και το Σάββατο παίζει η Εθνική Γυναικών στο Παγκρήτιο. Απών από το παιχνίδι αυτό θα είναι για την ΑΕΚ, πέραν του Μπρέσεβιτς, και ο Ρόβας που χθες υπέστη θλάση στον δεξιό προσαγωγό. Ο Δέλλας περιμένει να δει αν κάποιος από τους Θαναηλάκη, Τσεβά και Τζάθα θα ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους για να μην έχει μοναδική λύση στην επίθεση τον Ντακόλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: