Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

«Προσηλωμένοι απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Απόλυτα προσηλωμένοι θα πρέπει να είναι οι παίκτες του Πανιωνίου για να διεκδικήσουν τη νίκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Προσηλωμένοι απέναντι στον ΠΑΟΚ»
Την προσήλωση των παικτών του Πανιωνίου, ζήτησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για την 23η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών.

Παράλληλα ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», μίλησε και για τον κόσμο της ομάδας λέγοντας πως: «Περιμένουμε από τον κόσμο μας να γεμίσει το γήπεδο, ώστε να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια μας».


«Είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δείξουμε το καλό πρόσωπο μας, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Να έχουμε, επίσης, υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και “καθαρό μυαλό”, ώστε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τις επιλογές μας και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Περιμένουμε από τον κόσμο μας να γεμίσει το γήπεδο, ώστε να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σφαιρόπουλος.

Από την πλευρά των παικτών ο Μαρκ Κάρτερ τόνισε: «Θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Αναμετρώνται η 3η και η 4η ομάδα της βαθμολογίας. Για να νικήσουμε πρέπει να παίξουμε με ενέργεια και ταχύτητα. Να ελέγξουμε στην άμυνα το πικ εν ρολ παιχνίδι του ΠΑΟΚ και επιθετικά να παίξουμε ομαδικά και να ψάξουμε τον ελεύθερο παίκτη. Όλοι οι παίκτες θα κάνουμε το καλύτερο για να βοηθήσουμε την ομάδα να νικήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: