Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Κόρμπος: «Πάλη μέχρι τέλους»

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Απόλλωνα, Παναγιώτης Κόρμπος τόνισε πως ο παράγοντας τύχη, αλλά και το ματς της Ξάνθης με τον Πλατανιά, θα καθορίσουν πολλά στη μάχη της σωτηρίας

Κόρμπος: «Πάλη μέχρι τέλους»
Μιλώντας στους Αντώνη Καρπετόπουλο και Αντώνη Πανούτσο, ο έμπειρος μέσος του Απόλλωνα ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφερόμενος και στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ στάθηκε στις αμυντικές αδυναμίες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα είχαμε δύο βαθμούς περισσότερους αλλά όταν μέχρι το 35' είσαι 0-3 και καταφέρνεις και παίρνεις βαθμό είμαστε σίγουρα ευχαριστημένοι. Το παλέψαμε μέχρι το τέλος και θα δούμε στο τέλος εάν θα μας στοιχήσει ή όχι.

Εγώ ήμουν στη Χαλκηδόνα το 2003 σαν επιθετικός αλλά ο Κος Παράσχος με έκανε αμυντικό χαφ. Έμεινα έξι χρόνια στον Ατρόμητο, είχα κάποιους τραυματισμούς, δεν το έβαλα κάτω, πήγα σε αρκετές ομάδες και από φέτος στον Απόλλωνα. Το σημαντικότερο είναι να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να δουλεύεις διαρκώς μέχρι να σταματήσεις. Ο Λεβαδειακός με βοήθησε πολύ, βελτιώθηκα αρκετά, είχα καλούς συμπαίκτες και προπονητή και βελτιώθηκα πολύ.

Στον Απόλλωνα όσο έρχονται και τα αποτελέσματα μετά πρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω για να βοηθήσεις την ομάδα σου και έτσι απελευθερώθηκα και πατάω περισσότερο περιοχή.

Η αμυντική λειτουργία στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν ήταν αυτή που έπρεπε και σε αυτό ευθύνεται όλη η ομάδα. Είμαστε και λίγο άτυχοι όπως σήμερα στο γκολ της ισοφάρισης του Πανθρακικού. Δεν τα βάζουμε με την τύχη αλλά όλα παίζουν ρόλο. Δεν μπαίνουμε καλά, πιέζουμε αλλά δεχόμαστε το γκολ και μετά κυνηγάμε το σκορ. Δεν γίνεται συνέχεια να βάζεις τρία και τέσσερα γκολ για να κερδίζεις. Δεν το βάζουμε κάτω και προσπαθούμε να βάζουμε περισσότερα γκολ απ' όσα τρώμε.

Δεν δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ. Αρχικά ήμασταν πολύ άσχημα σε πολλούς τομείς και μας συμμάζεψε ο νέος προπονητής. Μας έβγαλε τον εγωισμό μας και κανείς δεν δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί με τον Κο Σάντσεζ.

Πιστεύω ότι είναι κλειδί το παιχνίδι του Πλατανιά με την Ξάνθη και θα εξαρτηθούν πολλά πράγματα αλλά ακόμα έχει δύο αγωνιστικές και ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Σίγουρα είναι κομβικό το παιχνίδι αλλά και για τις άλλες ομάδες που θα παίξουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: