Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Κι όμως, υπήρχε και κάτι καλό!!

«Ντου από Παντού» για τις δύσκολες νίκες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, λίγα 24ωρα πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση για το Κύπελλο. Τι μας άρεσε, τι δεν μας άρεσε και τι κρατάμε... Όποιος παρακολούθησε σήμερα και τα δυο ματς, Ολυμπιακός – Άρης και ΠΑΟΚ – Καλλονή, θα διαπίστωσε ότι και οι δυο ομάδες που κέρδισαν είχαν το μυαλό τους αλλού, όπως συνηθίζουμε να λέμε όταν ακολουθεί κρίσιμο ματς.
Φρέσκοι
Τόσο ο Ολυμπιακός, δηλαδή, όσο και ο ΠΑΟΚ φύλαξαν δυνάμεις για να παρουσιαστούν φρέσκοι στον μεταξύ τους αγώνα την Τετάρτη. Εκεί, άλλωστε, κι εννοώ στους δυο ημιτελικούς, παίζεται ένας τίτλος.
Κι αποδείχθηκε
Εύκολα ή δύσκολα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα κέρδιζαν σήμερα. Ήταν τέτοια η ποιοτική διαφορά από τον Άρη και την Καλλονή που ακόμα και με αλλαγές στην ενδεκάδα τους, ακόμα και με ροτέισον, ακόμα και με διάθεση να κρατήσουν και λίγες δυνάμεις αν γίνεται, όπως είναι λογικό μετά από τόσα συνεχόμενα ματς, θα το παίρνανε το τρίποντο. Κι αποδείχθηκε αυτό.
Στο ρελαντί
Ο Ολυμπιακός εντελώς στο ρελαντί στο τέλος σκόραρε με τον Βαλντές και πήρε το ματς. Το ίδιο και ο ΠΑΟΚ που ζορίστηκε λίγο παραπάνω για την ανατροπή, αλλά τα κατάφερε κι αυτός.
Τα ατού
Οι δυο ομάδες, λοιπόν, έπαιξαν όσο έπρεπε σήμερα. Όσο χρειαζόταν. Αποφύγανε τους τραυματισμούς και πάνε στον ημιτελικό με διαθέσιμα τα περισσότερα ατού τους και με ετοιμότητα για να δώσουν ένα από τα σημαντικότερα ματς της χρονιάς.
Και τα θετικά!
Υπήρχαν, πάντως, κι αρκετά θετικά από την αγωνιστική. Όπως η εμφάνιση του Κουλούρη που σκόρπισε υποσχέσεις. Ή τα δυο πολύ ωραία σκηνικά με Κάμπελ και Ηρακλή στο Καραϊσκάκη. Να λέμε, δηλαδή, και κανένα μπράβο. Και σήμερα το άξιζαν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Ειδικά, περιστατικά φερ-πλέι όπως αυτά που είδαμε πριν από λίγη ώρα στο Ολυμπιακός – Άρης αποτελούν τα πιο αισιόδοξα μηνύματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: