Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Με ηγέτες τους Ρονάλντο και Μπέιλ!!

Συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις έδωσαν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Γκάρεθ Μπέιλ, στη χθεσινή νίκη (5-0) της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Ράγιο Βαγέκάνο.

Με ηγέτες τους Ρονάλντο και Μπέιλ
Στα νικηφόρα αποτελέσματα κατάφερε να επιστρέψει η Ρεάλ Μαδρίτης, ύστερα από τις ήττες που είχε γνωρίσει από την Μπαρτσελόνα και τη Σεβίλλη στα τελευταία δύο ματς του ισπανικού πρωταθλήματος.

Σε μεγάλο βαθμό η χθεσινή «πεντάρα» (5-0) επί της Ράγιο Βαγεκάνο οφείλεται στην απόδοση που είχαν στο συγκεκριμένο ματς ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός και ο Ουαλός εξτρέμ της «βασίλισσας» αποδεικνύουν πως όταν βρεθούν στη βραδιά τους πολύ δύσκολη οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να αντισταθεί στις… ορέξεις τους.

Ο Ρονάλντο κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τους «μερένχες» για 40η φορά στην Primera Division, τις περισσότερες φορές από όλους στον ισπανικό σύλλογο και δύο περισσότερα από τον Μέσι από τη σεζόν 2009/10.

Παράλληλα, ο 29χρονος άσος κατάφερε να σκοράρει σε δέκατο σερί ματς με τις φανέλες των Μαδριλένων και της εθνικής του ομάδα, έχοντας απολογισμό 14 τέρματα.

Επίσης, ο «CR7» έγινε ο πρώτος παίκτης του ισπανικού πρωταθλήματος που σκοράρει σε έξι συνεχόμενα ματς τη φετινή σεζόν, κάτι που φανερώνει πως είναι σε αρκετά καλή κατάσταση.

Από την πλευρά του, ο Μπέιλ κατάφερε να βρει δύο φορές τα αντίπαλα δίχτυα στο χθεσινό ματς, ενώ έδωσε και την τελική πάσα στον Ρονάλντο για να ανοίξει το σκορ για τη Ρεάλ.

Τέλος, ο Άνχελ Ντι Μαρία έφτασε τις 8 ασίστ από την έναρξη του δεύτερου γύρου στην Primera Division, βοηθώντας και εκείνος με τον τρόπο του να φτάσει η «βασίλισσα» σε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: