Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Σουνάς: «Στενοχωρημένοι, μα δεν τα παρατάμε»

Ο 20χρονος παίκτης του Άρη, τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, έστω και αν ξέρουν πως έχουν υποβιβαστεί μαθηματικά

Σουνάς: «Στενοχωρημένοι, μα δεν τα παρατάμε»
Στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, o Δημήτρης Σουνάς, υπογράμμισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να έχει σημειώσει έστω ένα γκολ και πως στάθηκε καλά απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

«Είμαστε απογοητευμένοι με τον υποβιβασμό, γιατί ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα με τεράστιο λαό. Αφού τα πάντα έχουν κριθεί, είπαμε να μπούμε στο γήπεδο και να διασκεδάσουμε το παιχνίδι. Δεν θα τα παρατήσουμε και ας έχουμε πέσει. Το ίδιο θα κάνουμε και στα δύο ματς που απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η χρονιά. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές», είπε ο Σουνάς και για το παιχνίδι επισήμανε:

«Δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Αμυντικά πήγαμε καλά, αφού δεν αφήσαμε χώρους στον αντίπαλο και γενικά αποδώσαμε καλά. Αν ήμασταν λίγο τυχεροί θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Όπως είπα και πριν πατούσαμε καλά στο γήπεδο, είχαμε καλή κυκλοφορία αλλά σταθήκαμε άτυχοι».

Όσο για το πώς θα αντιμετωπίσουν τα δύο τελευταία παιχνίδια: «Όλοι είμαστε πολύ απογοητευμένοι και στεναχωρημένοι. Ο Άρης είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα με τεράστιο κόσμο. Εμείς είπαμε να μπούμε στο γήπεδο για να παίξουμε ποδόσφαιρο και να πάρουμε ότι περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: