Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Σάντσεζ: «Πρέπει να έχεις πάθος, αλλά ήταν λάθος μου»

Ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά και από την εμφάνιση του Απόλλωνα απέναντι στον Πανθρακικό εμφανίστηκε ο Λόρι Σάντσεζ. «Ζητώ συγνώμη», είπε για την έκρηξή του στο γκολ του Παπαζαχαρία, που ακυρώθηκε

Σάντσεζ: «Πρέπει να έχεις πάθος, αλλά ήταν λάθος μου»
Χαρούμενος για τη νίκη του Απόλλωνα στην Κομοτηνή δήλωσε ο Λόρι Σάντσεζ. Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στα βαθμολογικά οφέλη της ομάδας του έπειτα από την επικράτηση απέναντι στον Πανθρακικό, ενώ μίλησε και για το άγχος του μέχρι να τελειώσει το ματς.

Τέλος, σχετικά με την κίνησή του να αρπάξει το μικρόφωνο του δημοσιογράφου όταν ακυρώθηκε το τέρμα του Παπαζαχαρία, εμφανίστηκε μετανιωμένος τονίζοντας πως έκανε λάθος.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Αν μετρήσουμε τις ευκαιρίες, δίκαια πήραμε το παιχνίδι. Ο καλύτερος παίκτης του Πανθρακικού ήταν ο τερματοφύλακάς του, που έκανε φανταστικές αποκρούσεις.

Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με τα ματς με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ κα συνολικά πήραμε τέσσερις βαθμούς. Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική, είναι στο χέρι μας να σωθούμε και να κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς, αυτό λέω στους παίκτες μου. Βλέπουμε πρώτα, όμως, το παιχνίδι με τον Εργοτέλη».


Για την αντίδρασή του να πάρει το μικρόφωνο από τον ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου, σχολίασε: «Εκανα λάθος, είχε δίκιο ο διαιτητής, όμως παίζουμε το μέλλον μας, την καριέρα μας και υπάρχει μεγάλη πίεση. Σε τέτοιες στιγμές πρέπει να έχεις πάθος. Ήταν λάθος μου, ζητώ συγγνώμη».

Τέλος, εξήγησε την επιλογή του να μη βλέπει, ως επί το πλείστον, τα τελευταία λεπτά του αγώνα, καθώς βρισκόταν πίσω από τον πάγκο πίνοντας νερό: «Έχω συμμετοχές με την Εθνική Αγγλίας, τη Βόρεια Ιρλανδία, έχω παίξει σε μεγάλους αγώνες, αλλά ποτέ δεν είχα τόσο άγχος. Αυτά τα δέκα λεπτά φάνηκαν πολύ περισσότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: