Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

«Νόλε» ο κυρίαρχος στο Μαϊάμι!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε του Ράφα Ναδάλ με 6-3, 6-3 κι έγινε ο δεύτερος τενίστας που κατακτά δύο φορές την ίδια σεζόν τα Μasters, Indian Wells και Miami

«Νόλε» ο κυρίαρχος στο Μαϊάμι
O «Τζόκερ» όπως είναι το προσωνύμιο του, έφτασε τους 43 τίτλους καριέρας, μετά την επικράτηση του απέναντι στον Ραφάελ Ναδάλ στο Miami και μείωσε την απόσταση στο head-to-head με τον Ισπανό στο 22-18, ως προς τις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Κατά διαστήματα ο Τζόκοβιτς έπαιξε σπουδαίο τένις και καθήλωσε τον αντίπαλο του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ναδάλ, ο Σέρβος τενίστας τόνισε: "'Εκανα ένα εξαιρετικό ματς και όλα κύλησαν περίφημα και ιδανικά για μένα. Δεν έδωσα την παραμικρή ευκαιρία στον αντίπαλο μου, να ξαναμπεί στο ματς". Ο "Νόλε" κέρδισε τους 30 από τους 35 πόντους στο πρώτο του σερβίς και δεν έκανε, ούτε ένα διπλό λάθος.

Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη του απέναντι στον Ναδάλ, που εξακολουθεί να κρατά το Νο1 στο απλό των ανδρών, αλλά αυτή η νίκη θα του δώσει σίγουρα και την ψυχολογία υπέρ του για τα μεγάλα τουρνουά και τα Grand Slam που θ’ ακολουθήσουν μέσα στη χρονιά.

Tο επίτευγμα, να κατακτήσει και τα δύο αμερικάνικα Masters την ίδια χρονιά, δύο φορές, το είχε κατορθώσει μόνον ο Φέντερερ. Ο Σέρβος είναι ο δεύτερος που το κατορθώνει, αφού είχε πράξει κάτι ανάλογο και το 2011. Aυτή ήταν η 4η φορά που κατακτά το συγκεκριμένο τίτλο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: