Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ρότζερς: «Δεν έχω τον τίτλο στο μυαλό μου»

Ο Μπρένταν Ρότζερς, προσπάθησε να αποφορτίσει και ίσως να αποτινάξει πάνω από την Λίβερπουλ το στρες με την προσδοκία για τον τίτλο που έχει δημιουργηθεί στο «Άνφιλντ»

Ρότζερς: «Δεν  έχω τον τίτλο στο μυαλό μου»
Ο τεχνικός των «ρεντς» τόνισε πως η σκέψη για κατάκτηση του τίτλου, μπορεί ν’ αποτελεί μια τεράστια επιθυμία για τους οπαδούς της ομάδας, αλλά ο ίδιος δεν το σκέφτεται, όπως χαρακτηριστικά είπε στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Τότεναμ.

«Αυτό είναι ένα όνειρο για τους οπαδούς μας, αλλά δεν είναι μέσα στη δική μου σκέψη. Το μυαλό μου είναι στο πώς θα προετοιμάζω την ομάδα και να κάνουμε καλές εμφανίσεις. Αν συνεχίσουμε να κερδίζουμε, τότε θα δούμε που θα μας βγάλει» είπε χαρακτηριστικά ο Ουαλός και πρόσθεσε: «Το να κάνεις μια τόσο μεγαλειώδη εμφάνιση, από το πρώτο σφύριγμα είναι κάτι που με κάνει περήφανο γι’ αυτή την ομάδα».

Ο Ρότζερς μίλησε και για την δυνατότητα της ομάδας να προσαρμόζεται στα συστήματα, μιας και επισήμανε πως «θα πρέπει να δώσω τα εύσημα στους παίκτες μου, για το πόσο εύπλαστη κάνουν την ομάδα. Σε πολλά ματς τον τελευταίο καιρό παίξαμε 4-4-2 σε ρόμβο, όμως σήμερα επιστρέψαμε στο 4-3-3». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: