Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Μπαρτζώκας: «Έξω μας χειροκροτούν, εδώ μας φτύνουν»

Παράπονα για τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών των Τρικάλων έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη της ομάδας του επί των νεοφώτιστων (70-84).

Μπαρτζώκας: «Έξω μας χειροκροτούν, εδώ μας φτύνουν»
Ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του και την ευκαιρία που είχε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στα Τρίκαλα, αλλά δεν μπορούσε να μη σχολιάσει κάποιες άσχημες συμπεριφορές από μία μικρή μερίδα οπαδών των γηπεδούχων.

«Συγχαρητήρια στον κόουτς και τα Τρίκαλα για την ομάδα που έχουν δημιουργήσει φέτος. Έχουν φυσιογνωμία ως ομάδα και σκληρή έδρα. Χαίρομαι όταν το επαρχιακό μπάσκετ πηγαίνει καλά. Όταν η διαφορά πήγε στους 19 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, οι νέοι μας παίκτες κινήθηκαν λάθος σε άμυνα και επίθεση και δεν είμαι ικανοποιημένος από την τελευταία περίοδο. Τώρα εμείς κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι μας. Είναι σημαντικό ότι δεν κουράσαμε τους βασικούς μας παίκτες» είπε αρχικά ο Έλληνας κόουτς, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε πως «ο Ολυμπιακός πάντα χαίρεται να παίζει στην επαρχία, σήμερα, όμως, όπως είχε πει και ο Κώστας Φλεβαράκης ήταν μια γιορτή αυτό το παιχνίδι, αλλά στις γιορτές εγώ δεν έχω δει να φτύνουν παίκτες και προπονητές στο τέλος του ματς, να πετάνε αντικείμενα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας μας, αλλά και να υπάρχουν ρατσιστικές συμπεριφορές εναντίον παικτών. Προχθές στη Μάλαγα τέλειωσε το παιχνίδι, σε ένα οριακό ματς για την ομάδα τους που τελείωσε με ήττα, παρόλα αυτά περίμεναν τους παίκτες μας για να φωτογραφηθούν οι φίλοι της Μάλαγα. Αν εδώ ο σύνδεσμος φιλάθλων Σακαφλιά κρίνουν ότι πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα, τότε πάω πάσο».

Από τη μεριά του ο Βαγγέλης Μάντζαρης είπε: «Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για την ομάδα που έχουν δημιουργήσει φέτος. Για τρία δεκάλεπτα σήμερα δείξαμε πολύ καλή εικόνα. Ήμασταν απόλυτα σοβαροί σε άμυνα και επίθεση. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως, χαλάσαμε την εικόνα μας και αυτό μας προβληματίζει. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι-τελικό με την Εφές για την Ευρωλίγκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: