Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

«Έχει βάλει και ο προηγούμενος προπονητής το λιθαράκι του»

Συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν ώστε να πετύχει τον στόχο του ο Εργοτέλης, δηλαδή την παραμονή στη Superleague, έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τονίζοντας ότι έχει μερίδιο ευθύνης και ο Γιάννης Πετράκης.

«Έχει βάλει και ο προηγούμενος προπονητής το λιθαράκι του»
Αβάνταζ για τον ίδιο και τους παίκτες του Εργοτέλη στην προσπάθεια που έκαναν για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους και στη Superleague της επόμενης σεζόν ήταν το καλό ξεκίνημα που είχε κάνει η ομάδα, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο προπονητής των Κρητικών στάθηκε στην πορεία της ομάδας του στην αρχή της σεζόν, όταν είχε προπονητή τον Γιάννη Πετράκη, οποίος σήμερα ήταν αντίπαλος, καθώς πλέον προπονεί τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Θέλαμε πολύ το αποτέλεσμα. Φαινόταν στο παιχνίδι πως οποία ομάδα βάλει το γκολ θα πάρει το παιχνίδι. Ευτυχίσαμε να πετύχουμε το γκολ και από εκεί και πέρα το διαχειριστήκαμε. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια όλα αυτό το διάστημα σε όλους. Στη διοίκηση και στα παιδιά. Έχουμε ακόμα δυο παιχνίδια και πρέπει να δείξουμε κάποια πράγματα. Προερχόμασταν από ένα άσχημο αποτέλεσμα στην έδρα μας και μία νίκη εκτός και θέλαμε να νικήσουμε και σήμερα για να ξεμπερδεύουμε. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο μας που χειροκρότησαν τα παιδιά. Οι παίκτες μας αξίζουν συγχαρητήρια και κυρίως οι νέοι που πέρασαν μια δύσκολη διαδικασία και αντεπεξέρχονται και ελπίζω να ανταπεξέλθουν και στη συνέχεια», είπε ο 45χρονος τεχνικός και τόνισε ότι πρέπει η ομάδα του να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

«Απομένουν δύο παιχνίδια και θέλουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο και σε αυτά. Ένα αβαντάζ για την ομάδα ήταν το πολύ καλό ξεκίνημα που είχε κάνει στην αρχή. Ξεκίνησε καλά και αυτό ήταν σημαντικό. Έχει βάλει και ο προηγούμενος προπονητής το λιθαράκι του. Γενικά η αγωνιστική μας παρουσία εκτός από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν καλή και μπορούσαμε να έχουμε παραπάνω βαθμούς. Σε κάποια ματς βέβαια δεν μπορείς να παίξεις καλά και συμβαίνει αυτό», κατέληξε ο Ουζουνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: