Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Η…κόκκινη ΕΠΟ και το Κύπελλο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει μέσω του sport-fm.gr μία…παρατήρηση για τη διαδρομή του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας.

Η…κόκκινη ΕΠΟ και το Κύπελλο
· Ρίχνω μία ματιά στις κληρώσεις του φετινού κυπέλλου Ελλάδας. Βγάζω την πρώτη φάση όπου όλοι οι μεγάλοι αντιμετώπισαν ομάδες από μικρότερες κατηγορίες.

· Ο Ολυμπιακός έχει κληρωθεί με τον Αστέρα Τρίπολης, τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ. Κι αν παίξει στον τελικό, πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Μιλάμε για τις τέσσερις ομάδες των πλέϊ οφς.

· Ο ΠΑΟΚ έχει κληρωθεί με τον Ηρακλή, τον Απόλλωνα και τον Ολυμπιακό.

· Ο Παναθηναϊκός έχει κληρωθεί με τα Ψαχνά, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον ΟΦΗ.

· Δηλαδή, στη μοναδική διοργάνωση που διεξάγει η ΕΠΟ, για την οποία η μισή Ελλάδα λέει ότι είναι…κόκκινη, δηλαδή του Ολυμπιακού, όλες οι κληρώσεις ήταν δυσμενείς για τον Ολυμπιακό κι ευνοϊκές για τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, τους παραδοσιακούς αντιπάλους του Ολυμπιακού.

· Εγώ φυσικά δεν υπονοώ τίποτα, αλλά λες και υπήρχε ένα αόρατο χέρι και έβαζε σε κάθε γύρο τον πιο δύσκολο αντίπαλο στον Ολυμπιακό. Και μάλιστα κάθε γύρο και πιο δύσκολο! Πρώτα τον Αστέρα, μετά τον Ατρόμητο και τώρα τον ΠΑΟΚ!

· Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ κι ο ΠΑΟ και να ήθελαν, που λέει ο λόγος, δεν μπορούσαν να αποκλειστούν! Και δη σε διπλά παιχνίδια, παίζοντας με αυτές τις ομάδες. Και βέβαια δεν ήθελαν και να αποκλειστούν, αφού με το πρωτάθλημα χαμένο από το Γενάρη για τον μεν κι από τον Οκτώβρη για τον δε, δεν είχαν άλλο στόχο για να κερδίσουν κάποιες εντυπώσεις.

· Κι απλά σκέφτομαι τι αντιδράσεις θα είχαν υπάρξει και τι ψίθυροι θα ακούγονταν στην αντίστροφη περίπτωση. Δηλαδή, να ήταν υποχρεωμένοι να σκοτώνονται με τις πιο καλές ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά και μεταξύ τους, ο ΠΑΟ κι ο ΠΑΟΚ. Ο δε Ολυμπιακός να έπαιζε με ομάδες κατώτερων κατηγοριών η, τέλος πάντων φανερά κατώτερές του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: