Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Πρώτα προπονητής, μετά παίκτες!

Αυξημένες είναι οι πιθανότητες να αποχωρήσει από τον πάγκο της ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να παρουσιάζεται αποφασισμένος να συναντηθεί με τους υποψήφιους προπονητές.

Πρώτα προπονητής, μετά παίκτες
Σε περίπου έναν μήνα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ και θα λάβει τέλος η περιπέτεια της «Ένωσης» στη Γ’ Εθνική, με την άνοδο της ομάδας στη Football League.

Το θέμα του προπονητή θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό, ύστερα από τις κινήσεις που έχουν γίνει για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να αποχωρήσει ο Τραϊανός Δέλλας από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο είναι περισσότερες από εκείνες να παραμείνει, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να μην αποφασίσει ακόμα με ποιον θα προχωρήσει ο «Δικέφαλος» την νέα αγωνιστική περίοδο.

Τα δύο ονόματα που έχουν ξεχωρίσει είναι του Ρικάρντο Σα Πίντο και του Χουάν Κάρλος Γαρίδο, με τα ισπανικά Μέσα να αναφέρουν πως ο Πορτογάλος είναι φαβορί να αναλάβει την ΑΕΚ.

Ωστόσο, η SportDay γράφει πως ο Γαρίδο παραμένει πρώτος στη λίστα και ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» είναι πιθανό να έχει ραντεβού και με άλλους προπονητές.

Αυτές οι επαφές θα γίνουν μέχρι το πρώτο 15νθημερο του Ιουνίου, ίσως και νωρίτερα για να προχωρήσουν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται στο επόμενο διάστημα να κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός αριστερού μπακ, με το ενδεχόμενο να είναι και οι δύο από το εξωτερικό να είναι αρκετά πιθανό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: