Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ντάρντεν: «Να το τελειώσουμε στο ΣΕΦ»

Η πρόθεση της Ρεάλ είναι σαφής: να κερδίσει την Τετάρτη τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και να μην του δώσει την ευκαιρία να παίξει για την πρόκριση στη Μαδρίτη, όπως δήλωσε ο Τρεμέλ Ντάρντεν.

Ντάρντεν: «Να το τελειώσουμε στο ΣΕΦ»
Θορυβημένοι από την αντίδραση του Ολυμπιακού, αλλά αποφασισμένοι να του… κόψουν τον αέρα δηλώνουν στη Ρεάλ. Ο Τρεμέλ Ντάρντεν θέλει η ομάδα του να τελειώσει τη σειρά στο τέταρτο παιχνίδι και να μην επιτρέψει στους «ερυθρόλευκους» να φτάσουν σε πέμπτο. Πάντως αντιλαμβάνεται πως η αποστολή είναι δύσκολη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει αναθαρρήσει και δείχνει επίσης αποφασισμένος.

«Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα παίξει ένα ακόμη πολύ σκληρό και υψηλής έντασης παιχνίδι. Θα πρέπει να μπούμε στον αγώνα με συγκέντρωση κι έτοιμοι να αντιπαρατάξουμε δύναμη κι ενέργεια για 40 λεπτά παίζοντας στα όρια των δυνατοτήτων μας και να τα δώσουμε όλα σε κάθε δευτερόλεπτο. Είναι δύσκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο, ο κόσμος είναι ενθουσιώδης και δημιουργεί μία ατμόσφαιρα που δυσκολεύει τον αντίπαλο. Παράλληλα ο Ολυμπιακός είναι σκληρή ομάδα με πολλή ποιότητα και έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα την τελευταία διετία. Δεν μπορείς να τον κερδίσεις στην έδρα του αν σκέφτεσαι μόνο να βάλεις περισσότερους πόντους ή κοιτάζοντας τη στατιστική. Θα πρέπει να δίνεις και τη ζωή σου στο παρκέ κάνοντας μεγάλη προσπάθεια και παίζοντας όσο πιο σκληρά μπορείς», δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ.

«Ξέρουμε πως έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά δεν θέλουμε να παίξουμε το τέταρτο παιχνίδι σκεφτόμενοι έτσι. Αν έχουμε την ευκαιρία να τελειώσουμε τη σειρά την Τετάρτη, θα πρέπει να το κάνουμε, αλλά ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο. Το τρίτο ματς δεν ήταν εύκολο και κανένα δεν θα είναι απέναντι στον Ολυμπιακό που είναι πρωταθλητής Ευρώπης. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παίξουμε στο ύψιστο επίπεδο γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στη συνέχεια», πρόσθεσε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: