Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

«Σαλπιγγίδη, η ώρα σου…»

Dimopoulos+christos
Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χρήστος Δημόπουλος φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για τον τελικό κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό και για την μεγάλη προσοχή που πρέπει να δείξουν οι φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα. Αναφέρθηκε στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τόνισε ότι  πρέπει να αναλάβει δράση και να πάρει την ομάδα στις πλάτες του.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Αrena FM 89,4:
«Θα έχουμε πολλούς αντιπάλους στην Αθήνα, θα είναι επικίνδυνα τα πράγματα και ο κόσμος πρέπει να προσέχει πάρα πολύ. Πρέπει να προσέξουμε να μην έχουμε θύματα».
Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Ο ΠΑΟΚ υπερτερεί, σίγουρα έχει σημαντικές απουσίες αλλά υπάρχουν παίκτες που μπορούν να τους αντικαταστήσουν. Ο Παναθηναϊκός είναι επικίνδυνος , είναι ομάδα που τρέχει, αλλά ο Μπεργκ είναι ο μεγάλος κίνδυνος. Άμα φυλάξεις αυτόν δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να τους «σφυροκοπήσει» από το πρώτο λεπτό.
Ο Σαλπιγγίδης πρέπει απόντος του Αθανασιάδη να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Θεωρώ ότι ευκαιρία του να παίξει ηγετικό ρόλο και να αποδείξει ποιος είναι».
Για το γκολ που έσωσε ο Κίτσιου στο 94’: «Ο θεός τον έβαλε εκεί, άμα έμπαινε αυτό το γκολ ακόμα εκεί θα ήμασταν».
Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Η ατμόσφαιρα ήταν φαντασμαγορική απλά οι φίλαθλοι παρατράπηκαν σε κάποια θέματα, Βαγδάτη έγινε η Τούμπα».
Πηγή: arena-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: