Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

Όσοι πιστοί προσέλθετε…!

Μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης θα μπορούν να προμηθευτούν οι φίλαθλοι εισιτήρια της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Όσοι πιστοί προσέλθετε…
Η «πράσινη» ΚΑΕ ενημέρωσε σχετικά για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων της τέταρτης αναμέτρησης της σειράς ανάμεσα στις δύο ομάδες με δυο διευκρινιστικές ανακοινώσεις.

Αναλυτικά, η πρώτη ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε από σήμερα (22/4) η διάθεση των εισιτηρίων για την τέταρτη αναμέτρηση της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη του Πάσχα (23/4, 19:30).

Οι φίλοι των «πράσινων» μπορούν να τα προμηθεύονται τόσο από τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», όσο και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων), καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο».

Αναλυτικά, η δεύτερη ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων για την τέταρτη αναμέτρηση της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (23/4, 19:30), τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» παρέμειναν σήμερα (22/4) ανοιχτά ως τις 9μ.μ.

Αύριο (23/4), τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» θα λειτουργήσουν από τις 9π.μ. μέχρι τις 3μ.μ., ενώ, εφόσον μείνουν εισιτήρια, αυτά θα συνεχίσουν να πωλούνται από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ από τις 3:30μ.μ. μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Παράλληλα, οι φίλοι των «πράσινων» μπορούν προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων), καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: