Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Πρίντεζης: «Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία βλέπει ο Γιώργος Πρίντεζης την τέταρτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρίντεζης: «Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα»
Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται και δεύτερη συνεχόμενη νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να έχει ελπίδες για το final-4, στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η ομάδα είναι σε θέση να τα καταφέρει και την ερχόμενη Τετάρτη αν έχει αντίστοιχο πρόσωπο με το τρίτο ματς.

Αναλυτικά:

Για τις διαφορές με το πρώτο ματς στο ΣΕΦ: « Θεωρώ ότι το πάθος και η τακτική προσέγγιση με την εκπληκτική ατμόσφαιρα μας οδήγησαν στη νίκη. Όμως ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα.
Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται από πολλά πράγματα. Οι προσωπικότητες και η τύχη παίζουν ρόλο για την κάθε ομάδα, η οποία ξέρει τα όπλα του αντιπάλου που πρέπει να καταπολεμήσει. Είναι τα παιχνίδια που θα μας οδηγήσουν στο final-4 και γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή».


Για το αν είναι έτοιμος για ακόμη ένα… μεγάλο σουτ: «Χθες ήμουν εγώ, αύριο θα είναι άλλος, το θέμα είναι να κερδίσουμε και μακάρι να μην χρειαστεί να περιμένουμε το τελευταίο σουτ για να τα καταφέρουμε».
Για την πορεία του Ολυμπιακού: «Είχαμε δύο φανταστικές χρονιές ,αλλά στη χώρα και στο χώρο που βρισκόμαστε πρέπει να αποδεικνύεις πάντα την αξία σου. Παίζεις πάντα για το σύνολο, την ομάδα και τον κόσμο της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: