Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Σε καλό κλίμα το ραντεβού!!

Θετικά μηνύματα ήρθαν από τη συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Μίτσελ. Όλα δείχνουν πως η συνεργασία τους στον Ολυμπιακό θα συνεχιστεί.

Σε καλό κλίμα το ραντεβού
Βαγγέλης Μαρινάκης και Μίτσελ συναντήθηκαν το μεσημέρι και τα πρώτα μηνύματα που έρχονται από αυτή είναι θετικά και όλα δείχνουν πως η πετυχημένη συνεργασία τους θα συνεχιστεί. Άλλωστε τόσο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι ικανοποιημένος από το έργο του Ισπανού τεχνικού, όσο κι ο τελευταίος από τις συνθήκες εργασίας στο σύλλογο και τη ζωή στην Ελλάδα, αν και δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αποκορύφωμα τα γεγονότα της Τούμπας πριν μία εβδομάδα.

Η συνάντηση κράτησε πολλές ώρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι αρνητικό, αφού είναι πολύ πιθανό να τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα αγωνιστικού σχεδιασμού για τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου. Άλλωστε και ο Μίτσελ είχε δηλώσει πρόσφατα πως αν παραμείνει θέλει να γίνουν κάποιες αλλαγές.

Πιθανώς μετά το πέρας της συνάντησης να υπάρχει και επίσημη ενημέρωση από πλευράς Ολυμπιακού για το αποτέλεσμα της συνάντησης. Υπενθυμίζεται πως οι δύο πλευρές έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη περίοδο, στο οποίο ωστόσο υπάρχει οψιόν διακοπής με κάποιες υψηλές ρήτρες εκατέρωθεν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: