Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Δουλειά στο γκολ ενόψει τελικού!

Στα τελειώματα των φάσεων δούλεψαν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Βελτίωση σημειώθηκε στην κατάσταση του Μαντούρο.

Δουλειά στο γκολ ενόψει τελικού
Πολύ χρόνο στα τελειώματα των φάσεων αφιέρωσε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Γεωργιάδης ενόψει και του τελικού Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πάντως, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν η δεύτερη πιο αποτελεσματική ομάδα στη φετινή Superleague, -μετά τον Ολυμπιακό- καθώς πετύχαινε ένα γκολ ανά 6.3 προσπάθειες. Επιπλέον, έγιναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά και τακτικής στο μισό γήπεδο με συγκεκριμένους περιορισμούς και εντολές.

Σημειώθηκε βελτίωση στην κατάσταση του Χέντβιχες Μαντούρο και ο 29χρονος μέσος ακολούθησε ατομικό, ενώ ο Κώστας Κατσουράνης παρέμεινε στην Αθήνα. Ο Έλληνας μεσοαμυντικός νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και προπόνησης. Ούτως ή άλλως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς αντίκρισε την κόκκινη στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, όπως και ο Νάτχο, ενώ ο Αθανασιάδης έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν θα παίξει επίσης.

Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 12:00 στη Νέα Μεσημβρία.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: