Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

«Σφήνα» για Κουρμπέλη!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος αρέσει και στην ΑΕΚ, με τους Πειραιώτες να μην επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που έχουν προκύψει.

«Σφήνα» για Κουρμπέλη
Αρκετά είναι τα ονόματα που έχουν έρθει στην επιφάνεια και αφορούν τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ τονίζουν ότι δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή, αφού προτεραιότητα έχει η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Μίτσελ.

Επίσης, από τη στιγμή που θα μείνει ο Ισπανός τεχνικός θα περάσει από το… μικροσκόπιό τους όλους τους παίκτες που είναι αυτή τη στιγμή στην ομάδα και είχαν δοθεί δανεικοί σε άλλες ομάδες τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με τη SportDay, ένας από τους παίκτες που αρέσει στον 51χρονο τεχνικό και αγωνίστηκε σε άλλον σύλλογο είναι ο Θανάσης Παπάζογλου του ΟΦΗ.

Χθες, όμως, ακούστηκε το όνομα του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος πριν από αρκετό καιρό φαινόταν ότι κλείνει στην ΑΕΚ. Πάντως, για τον νεαρό στόπερ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός χαφ, δεν υπάρχει επιβεβαίωση ούτε από τον Ολυμπιακό, ούτε από την πλευρά του.

Φέτος ο 20χρονος ποδοσφαιριστής έχει παίξει σε 19 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, έχοντας συνολικό χρόνο συμμετοχής 1.243 λεπτά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: