Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

«Θα αντιδράσει ο Ηρακλής»

thumbnail
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο προπονητής του Τυρνάβου Άγγελος Διγκόζης, για τα πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ. Αναφέρθηκε στα όσα είδα μέχρι τώρα, στα αυριανά(23/4) παιχνίδια και τόνισε ότι περιμένει ο Ηρακλής να αντιδράσει.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άγγελος Διγκόζης στον Arena FM 89,4:
Για τα πλέι οφ: «Το έχω ξαναπεί ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει η κούραση γιατί τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Μεγαλύτερα εντύπωση μέχρι τώρα στην διαδικασία των πλέι οφ μου έχουν κάνει οι δυο ήττες της Κέρκυρας αλλά και το όχι πολύ καλό ξεκίνημα του Ηρακλή. Η πιο άτυχη ομάδα, βάση αποτελεσμάτων είναι η Κέρκυρα. Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός Βόλου και η Κέρκυρα αν δεν είχαν αυτό το αβαντάζ, θα ήταν ακόμα πιο παράξενα και μπερδεμένα τα πράγματα. Προγνωστικά δεν μπορούν να γίνουν, υπάρχει και το Αιγίνιο αλλά και ο Ηρακλής Ψαχνών που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία μέχρι στιγμής και μπορούν να κάνουν πολλές «ζημιές». Περιμένω να αφυπνιστεί ο Ηρακλής γιατί και καλή ομάδα και καλούς ποδοσφαιριστής έχει αλλά υπάρχουν και τα άτυχα αποτελέσματα. Αρχικά είχα χρήσει ως φαβορί την Κέρκυρα και τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά όπως έχουν γίνει τα πράγματα, όλα είναι ανοιχτά».
Για το Ηρακλής-Αιγινιακός: «Ο Αιγινιακός δεν θα έλεγε όχι και σε μια ισοπαλία, αυτός που το θέλει περισσότερο είναι σίγουρα ο Ηρακλής αλλά θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του και πρέπει να προσπαθήσει να βάλει ένα γκολ στα πρώτα λεπτά».
Για το Ολυμπιακός Βόλου-Ψαχνά: «Παρόμοιο παιχνίδι, και εδώ ο Βόλος έχει καλύτερη ομάδα αλλά και την φανέλα αλλά μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα βρίσκεται και αυτός με την πλάτη στον τοίχο. Ο Ηρακλής Ψαχνών έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία αλλά και κάποιους παίκτες μεσοεπιθετικά που μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα».
Πηγή: arena-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: