Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Κουλακιώτης στο Metropolis: «Τα προβλήματα πολλές φορές σε πεισμώνουν»

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Βέροιας με το συνδυασμό του κ. Παπαγιάννη, ο Γιώργος Κουλακιώτης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αρχικά αναφέρθηκε στην προσπάθειά του στον πολιτικό στίβο:

«Κατεβαίνω με τον συνδυασμό του κ. Παπαγιάννη που είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και κυρίως… ΠΑΟΚ. Αποφάσισα να βοηθήσω στα αθλητικά θέματα, τους μικρούς σε ηλικία παίκτες, να βάλουν τις βάσεις για το πώς πρέπει να αθληθούν. Ο αθλητισμός δεν είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα η Βέροια, με εξαίρεση την ΠΑΕ Βέροια και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε σε αυτόν τον τομέα».

Για τον τελικό κυπέλλου και πού θα κριθεί:

«Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του ΠΑΟΚ που παίζει σε έναν τελικό. Έχω ανυπομονησία για το παιχνίδι και είμαι αισιόδοξος παρά τις απουσίες ότι μπορούμε να πάρουμε το κύπελλο. Αν κοιτάξεις και στο δικό μας τελικό το 2001, είχαμε προβλήματα, αλλά τα προβλήματα μερικές φορές πεισμώνουν τους υπόλοιπους παίκτες και μπαίνουν πιο παθιασμένοι και αποφασισμένοι. Όποιος και να παίξει, θα μπει δυνατά και θα φέρει το κύπελλο. Και τότε παίζαμε στην Αθήνα, παίζαμε με τον Ολυμπιακό, είχαμε προβλήματα, αλλά όταν παίζεις σε έναν τελικό, το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να πάρει το κύπελλο. Ψυχολογικά υπάρχει πίεση και άγχος, αλλά νομίζω ότι το πάθος και η δύναμη θα κρίνουν το παιχνίδι».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: